Salı, Ağustos 31, 2010

Biz De Mutluyuz Kaptan!

Kaptan haklı beyler...

Yolun açık olsun Okan.

Umarım ileride sadece tek maçlık performansıyla hatırlanan bir genç yetenek olarak akıllarda kalmazsın. Biz Fenerbahçeliler, hanidir altyapıdan A takıma çıkacak ve iyi performans ortaya koyacak gençleri bekliyorduk. Birden kendimizden geçtik dünkü oyununla. Şaşırma yani.

İnşallah bunun arkası da gelir.

6 comments:

Major dedi ki...

okan'ın en büyük şanssızlığı kadroya ilk yazılan gökhan gönül'ün yerinde oynuyor olması.. gökhan'ın 25 yaşında oluduğunu düşünürsek sağ bek olarak fazla şans bulacağını düşünmüyorum gökhan sağlamken..

Ortega dedi ki...

Aslında sol ayağını da iyi kullanıyor. Belki üzerine düşülse sol bekte denenebilir ilerisi için. 2. Ümit Özat'ı olur bu takımın belki de :)

Sekhranikos dedi ki...

@ortega bu fikir bu çocuğun kullanımı için en etkin fikir gibi duruyor. Mevkisinde gökhan gönül olunca sağ bekde bu takımda geleceği olmayabilir. hazır genç ike ümit özetın çok ötesinde bir sol bekimiz olabilir.

Ayrıca Alein bu tarz desteklerinin hastasıyım. Bu adam ölünceye bu kulüpte kalsa PVH ı kaçırdık bunu bari kaçırmasak.

Supernaut dedi ki...

Gerçekten çok etkileyici oynadı, yolu açık olsun, uzun yıllar hizmet etsin kulübümüze, hizmet etmeyecekse de milyonlarca dolar kazandırsın Avrupa'da yürüsün :)

Şaka bir yana bir maça bakıp yorum yapmak ne kadar doğru bilemiyorum ama, "kumaşı iyi" belli ki.

Keşke Gökhan Gönül'ün yerinde değil de, Bilica ya da Baroni'nin yerinde çıksaydı karşımıza, sevincim inanın x3 artardı.

Bir ihtimal de sağ bek değil de sağ açık olarak oynatmak, Gökhan ile önlü arkalı. Mehmet Topuz'un yeri orası değil herkes biliyor, Dia da yabancı kontenjanına takılabilir ya da sol kanatta oynayabilir, oradaki sürati ve performansı gayet güzeldi sonradan girmesine rağmen... Okan'a da sağ açık şansı doğar bir ihtimal. Kim bilir..

Unknown dedi ki...

bir zamanlar murat bölükbaşı vardı. hey gidi hey :)

linguisticsfc dedi ki...

samet bu sefer abartmadan çevirmiş ya da tam alex türkçesi bu bilemedim şimdi.