Perşembe, Nisan 15, 2010

Türkiye Kupası Şampiyonu


Çekişmeli bir maç oldu. Fenerbahçe bu kadar uzatmadan da kazanabilirdi ama sonuçta kupa geldi ya, o kadarını kurcalamaya gerek yok. Salondaki ambiyans müthişti. Takım kendi salonunda oynamaya başladığında daha güzel olacaktır.

Altın sette altın performans ortaya koydu Sarı Melekler. Neslihan'ın da yaptığı çirkefliklere karşı güzel bir oyunla cevap verilmiş oldu. Daha düne kadar Neslihan'ı alsak iyi transfer olur düşüncesindeydim, ancak son 2 maçla birlikte fikrim değişti. Kalsın şu an bulunduğu yerde. Gerek yok.

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom... Hey yavrum hey! Takımın ismine bak. Twitter'daki 140 karakter sınırı benzer bir sınırlama -bence- takım isimlerine de getirilmeli. Acilen hem de!

Teşekkürler Armanın Gururu "Sarı Melekler"...



8 comments:

Berkan dedi ki...

Maçı izledim ama tribündeki brandadan taraftar kitlesini şimdi bu fotoğraflardan gördüm. İlginçmiş.

solo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
varol döken dedi ki...

neslihan ne yaptı? ben de alalım diyordum, dur bakali fikrim değişecek mi?

(gerçi ilk fikrim oha amma büyütmüş dötü dedikten 5 saniye sonra parkenin tozunu almasıyla değiştirmiş, sol kolu dötüne hiç benzememiş ama şeklinde değişmişti:)

turkuaz0707 dedi ki...

Evet seneye bu takımın sonuna bride ezeli rakibimizin ismi eklenebilir ki çok da eğienceli olur. malum telekomla gayet iyi ilişkiler içinde o camia...

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

Neslihan'a 5 sene önce aşıktım. Şimdi tiksiniyorum

Ortega dedi ki...

Son 2 maçta önce Nati'ye yaptığı hareketler, daha sonra da maçın genelindeki hal ve hareketlerine gıcık kaptığımı söyleyebilirim. Birkaç gündür Canarino (Barış abi) da bu konuya değiniyor. Takip etmenizi öneririm.

http://maratonalmaty.blogspot.com/

Santiago dedi ki...

Amerikan hukuk firmalarına firmaya ortak olan avukatın ismi eklenerek isim uzadıkça uzar Brother&McCoppers&Troly and Loyalty Law Co.gibi
Bunlarınki de buna benzer.Futbolda nasıl gayrı resmen Fenerbahçe ve digerleri varsa voleybolda da ilerde resmen hepsi aynı isimde birleşip karsımıza cıkacaklar heralde

Fabio Luciano dedi ki...

sadece neslihan değil her sayı sonrası dizini yere dayayıp kollarına hakim olamayan çılgınlar gibi sevinen poljak'a da armağan olsun bu kupa.gerçi nati'nin smacı yüzünde patlayınca almıştır dersini o :)