Cumartesi, Nisan 17, 2010

Şampiyon Fener

Ziraat Bankası'yla yaptığımız final serisinin yalnızca ikinci maçını seyredebildim. Onun için pek yazıp çizemedim final maçlarına dair bir şeyler. Bi de zaten erkek voleybolu genelde karşı cinsin maçları kadar heyecanlı olmuyor, ne yalan söyleyeyim şimdi. Erkeklerde "dannn"diye vuruyorlar topa ve savunmadan pek dönmüyor toplar. Dolayısıyla heyecan dolu ralliler izleme olasılığınız düşük oluyor. İstisna maçlar hariç elbette.

Neyse, şampiyon olunan bir serinin ardından erkek voleyboluna dair bakış açımı uzun uzun yazarak milleti sıkmak ve de Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımının şampiyonluğunu yazıda arka plana atmak istemem.

İstanbul'daki ilk maçı ve Ankara'da oynanan iki maçı da kazanarak final serisinde Fenerbahçe skoru 3-0 yaptı ve şampiyon oldu.

İlk günden beri bu takımı salondan ve imkanı doğrultusunda televizyondan seyreden taraftarlara öncelikle teşekkür etmek gerek. Ve sonrada takımdaki oyunculardan tutun da, bu takımın herhangi bir pozisyonundan görev alan her kişiyi sonsuz teşekkür.

Uzun lafın kısası; Şampiyon Fener!

***

Salon: TVF Başkent Spor Salonu

Hakemler: Aziz Yener, Salim Bektaş

Ziraat Bankası: Resul, Selçuk, Platenik, Zafer, Celitans, Granvorka, Özer (L), Ender, Ali Yılmaz.

Fenerbahçe: Divis, Emre, Arslan, Coskovic, Özkan, Gardner, Serkan (L), Cem.

Setler: 20-25, 13-25, 26-24, 19-25

Süre: 101 dakika (25-21-29-26)

0 comments: