Perşembe, Nisan 08, 2010

Set Vermeden Finale

Voleybol Bayanlar Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılamaşasında Fenerbahçe set vermeden rakibi Eczacıbaşı Zentiva'yı 3-0 yenerek adını finale yazdırdı.

İlk maçtan büyük avantajı olan Fenerbahçe rövanşta ilk seti alarak finale çıkmayı garantilemiş olmasına rağmen, diğer iki seti de alarak ülke sınırları içerisindeki maç kaybetmeme başarısını sürdürdü.

İlk setin ardından sezon boyunca nispeten daha az süre alan oyuncular oynama şansı buldu. İkinci sette Fenerbahçe tabir-i caizse skor olarak rakibini ezdi geçti denebilir (25-9). Son seti de etkili bir oyunla alan Fenerbahçe 3-0'lık skorla finale çıkmayı başardı.

Maç öncesi ve sonrasında salona gelen taraftarlar ve Sarı Melekler arasında oldukça güzel görüntüler yaşandı. 3-0'lık galibiyetin ardından salona gelen taraftarlar, Fenerbahçeli oyunculara çiçek atarak sevgi gösterilerinde bulundular. Ayrıca M.Ali Aydınlar'a da takıma katkılarından dolayı tribün birliği adına teşekkür plaketi verildi. Bunlar camianın bütünleşmesi adına her zaman görmek isteyeceğimiz türden güzel hareketlerdi.

Şimdi finaldeki rakip Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom. Türkiye Kupası'nda finalin ilk ayağı, Fenerbahçe ile Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom arasında, 11 Nisan Pazar günü, TVF 50.Yıl (Burhan Felek) Spor Salonu'nda oynanacak.

Salon: TVF 50. Yıl
Hakemler: Aydın Ay, Hayrettin Durak

Fenerbahçe : Seda, Çiğdem, Gamova, Osmokrovic, Eda, Dirick(Nihan, Songül, Blom, Naz, İpek)

Eczacıbaşı Zentiva: Gökçen, Mirka, Esra, Aysun, Ogjenovic, Natalia(Gülden, Neriman, Borodakovo, Büşra, Sevinç)

Setler: (25-19, 25-9, 25-22)
Süre: 63 dakika (19, 19, 25)

0 comments: