Cuma, Şubat 12, 2010

22tl


Nihayet bilet fiyatları ülke ekonomisinin gerçekleri göz önüne alınarak makul bir fiyata çekildi. Olması gereken buydu. Bu kararı aldığı için yönetime methiyeler düzmenin pek manası yok. Çok büyük bir yanlıştan dönüldüğü için ve genelde taraftarının isteklerini pek dikkate almayan Fenerbahçe yönetiminin bu kez "bunlar doğru diyor galiba" diyerek, bilet fiyatlarını makul yapmasını davul zurnayla karşılayanlar olacaktır ama yineliyorum, fazla abartmayınız. Olması gereken buydu zaten.

Esas övülmesi, tebrik edilmesi gerekenler; hadisenin en başından beri yüksek fiyatlara tepki gösteren, bir şekilde organize olan, "Fenerbahçe halkın takımdır" diyen ve en güzel biçimde gerekli mesajları gerekli yerlere veren o güzen insanlardır.

Artık Hababam maçlara gidebilir.
Teşekkürler...

3 comments:

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

Fenerbahçe halktan koparılıyor diye daha önce diretiyordum hep,hala aynı fikirdeyim.Her neyse artık ben maça gidebilirim,hababam gidebilir.işçisi,memuru,öğrencisi,yaşlısı,genci artık maça gidebilir.Şimdi Gerçek Cehenemi yaşatma zamanı.Uzun süredir maça gidemiyordum ta ki bursa maçına kadar. Stat'ı 90 ların başına ve 90'ların sonuna benzetebilecek miyiz bakalım.Gerçek cehenemi yaşatalım,düşmanları yenelim.

ömer dedi ki...

fener herkesi yener. fener şampiyon

kutay dedi ki...

22 lira oldukça ucuz. 3 büyüklerin fiyat standartına göre en iyisi. darısı başımıza.