Cuma, Aralık 18, 2009

Haydi Lille Lille Lille'li Yar

Turu atlarsak, stad hoparlörlerinden Fatih Ürek'in şarkısı çalınır herhalde. Elenirsek, şarkıyı Boğaz'ın öte yakasındakiler bize söyleyeceklerdir muhtemelen.

Liverpool'la bu turda eşleşmemiş olmak güzeldi. Fakat bu turu geçtiğimizde (ki Lille çok formda, bu Fenerbahçe için hayli zor olacak) rakip olma ihtimalimiz kötü oldu. Hiç sevinmedim bu habere. Genel olarak kötü bir kura diyebilirim...En azından benim için. Galatasaray da zor bir kura çekti. Her ne kadar bu sene A.Madrid iyi durumda olmasa da İspanyol temsilcisidir, kupa gediklisidir. Leo Franco'nun zayıf yanlarını da ezbere biliyorlar zaten. O da ayrı mesele.

Lille çıktığında çevremdekilerin çoğu mutlu oldu. Herkes şimdiden Liverpool eşleşmesini düşünüyor ama ağır olun da molla desinler. Lille şu an Avrupa'nın en formda takımlarından biri. Bundan 2 ay sonra durumları ne olur bilinmez belki ama çok sıradan bir takımmış gibi bakmamak lazım.

Son olarak önce saldır Fener, sonra da saldır Urziceni (bunu yazdığıma inanamıyorum).

6 comments:

varol döken dedi ki...

cannes'dan beri çok soğuğum fransız takımlarına...

ben sana lille demem, lille'in ömrü az olur diye bitireyim:)

pink dedi ki...

Lille'in kadrosu Fener'den çok daha iyi ve haliyle formda bir Lille Fener'i perişan eder.Sol kulvar Carlos'unda ayrılmasından sonra elek olabilir.Ancak umarım Fener eler.Devre arasında Carlos'un yanısıra yollanacak bir Deivid'in yerine alınacak golcü forvet ve sol açık transferleri yapılırsa işte o zaman Fener turu geçer.

twilost dedi ki...

senin tersine liverpool istiyordum. asıl rekabet içinde olduğumuz takımlardan nefret etmem ama gel gör ki şu liverpool ve de manchesterdan anlamlandırılamayacak kadar çok nefret ediyorum. liverpool u en güçsüz zamanında yakalayıp yere serme imkanı gelmiş elimize, benim için bundan güzel haber olamazdı. bu turda istiyordum hatta ama canı sağolsun kurayı çekenlerin =) şimdi sıra yönetimde bu sene şampiyonluğu ne kadar istediklerini ve de avrupayı önemseyip önemsemediklerini devre arasında yapacakları hamlelerle gösterecekler. doğru hamleler gelirse ve takım olması gereken rotaya girerse liverpoolu eleyeceğimize inanıyorum. ve tam tersi urziceni yamuk yapma diyorum=)

not: en istemediğim takımlardan 1i geldi ama doğru hamleler yapılırsa bir üstü tura çıkarız gelmezse zaten bu turdan teslim bayrağı çekeriz

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

Liverpool'u istiyordum ,lille geldi.Fransız futbolu da fiziğe dayalı,ingiliz futboluda.transfer şart ayrıca ,forvet ve sol açık kesinlikle alınması gerekir.alamassak ilerlemek hayal olur.

sallanyuvarlan.blogspot.com

Cem

Adsız dedi ki...

fransız takımları fizik gücü olarak hep bizim takımlara üstünlük kurmuştur lille maçının kilidi bu olsa gerek ayrıca hızlı oynarlar bu da bizi zorlar madrid ise maç günü oyuncularının motivasyonu sonucu belli eder iyi motive ve konsanre olurlarsa turu madrid geçer ama galatasarayın da bir avrupa damarı var o tutar ve disiplinli olursa turu kim geçer allah bilir

linguisticsfc dedi ki...

valla bu takımın hangi kadroyla sevillayı elediğini chelseayi yendiğini hatırlayalım. nokta transferlerden ziyade şu an kulubun kafa yapısı teknik ekip taktik yerlerde bence. lille sezona kötü başlamıştı ama kura sebebiyle baktım acayip toparlanmışlar. kolay olmayacağı kesin. bu arada partizan maçından sonraki shantel disco partizani iyiydi, fatih urek haydi lilli de fena gitmez hani xD