Pazar, Aralık 06, 2009

Bando ESES

Tribünlerde görmek istediğimiz türden hareketler...
Bando ESES @ Lig Tv



Hani tribündeki adamlar hep maganda, faşist, komunist, denyo, aptal saptal adamlardı...
Bakın adamlar tribünde sanat icra ediyor, Espana Cani'yi çalıyorlar, daha ne yapsınlar hahah!

Buradan da Espana Cani 'yi dinleyebilirsiniz tabii.

13 comments:

Adsız dedi ki...

Galatasaray'lıyım, bizim tribün eskişehir tribününün yanında boş teneke nasıl ses çıkarırsa oyle kalıyor.

Hayran kaldım bu mactaki tribün performansına. tek kelime ile mukemmel. Bu sene bundan daha iyi bir tribun performansı da olabilecegini dusunmuyorum herhangi bir takım adına. turkiye'de tribun kulturunun zirvesi bence dunku mac.

keske ultraslan arabesk bayıcı tribunden sogutucu sarkılarına bir son verse de soyle guzel bir tribun olsa

adını sen koy dedi ki...

bandoyu türkiye'de tribünlere ilk sokan kulüp, avrupa'daki sayısız başarıları sonrası adeta dünyanın sevgilisi haline gelen galatasaray kulübü ve onun eşsiz, marjinal, aristokrat taraftarıdır.

ilk olarak 2000 yılındaki deportivo maçında bir türk tribününde boy gösteren bando, daha sonra çeşitli öykünmeler sonucu farklı takımların tribünlerinde de görülmüştür.

bu akşam yenersek, koltuğu geri alıyoruz.

ve bu, türkiye'nin imajı için çok önemli.

o yüzden;

saldır galatasaray!

solo dedi ki...

belediye bandosu değil eses bandosu. belediyeler olimpiyat stadları yapacaklarına park falan yapsınlar, bari onlar demesinler hem futboldan hem inşaattan anlarım diye, eses olsun, tatangalar olsun, kafkaf olsun, şimşekler olsun, belediyeler olmasın.

Alp dedi ki...

tribündeki adamların "komunist" kimlikleriyle denyoluk makamına layık görülmeleri, artık her kim tarafından dile getirildiyse, ona buradan saygılarımı sunuyorum.

olur da, "o komunist lafın gelişi orda" diye bir sav ortaya atılırsa, işler çok daha komik bir hal alır ve benim saygılarımın derinliği de artar tabii, orası ayrı mesele.

Ortega dedi ki...

Alp Çolak,

Türkiye'de tribünde siyasete alışkın bir millet değiliz malum. Bu bağlamda atılan her adım, yapılan her eylem farklı yorumlanabiliyor. Sokaktaki adamdan, okuldaki eğitimcisine kadar ağzı olan konuşuyor durumu var. Buradan kimlerin hangi eylemleri için "komunist ya da faşist" denmiştir diye döküman sunarak başıma iş açmak istemem. Zira Eskişehir tribünleri güzel bir şey yapmıştır, bu güzelliğe ayıp etmiş hissederim kendimi.

Ortega dedi ki...

Beyler bayanlar, rica ediyorum şu takım isimlerinin kısaltmalarını "Bejeke, Gese, Febe" şeklinde yazmayın yorumlarda. Güzelim yorumlarınızı bu gereksiz kısaltmalar yüzünden reddediyorum. Haberiniz ola.

ziggytheking dedi ki...

http://kraldancokkralci.blogspot.com/2009/09/sen-bilirsin-baskent.html

O zaman şöyle yapalım. Yukarıdaki linkte España'nın deplasman yolunda bir dinlenme tesisinde gerçekleştirilmişi var.

Galatasaraylı arkadaşlar da Galatasaray'ın Türkiye olmadığı rüyasından uyansınlar artık. Kabak bile böyle tat vermemiştir.

Özgür dedi ki...

Roportajda konusan kisileri tanimiyorum ama son konusan gunes gozluklu sahis ile diger konusanlar arasinda bir fark var sanki. Bandoda gorev alanlar (ozellikle makine muhendisi abi) oldukca mutevazi bir sekilde ne yaptiklarini anlatirken daha 'yuksek makamlarda' hizmet etmek istedigini ifade eden gozluklu abinin bir yonetici edasiyla konusmasi beni rahatsiz etti acikcasi. Bir dakikalik bir goruntuden kisilik tahlili veya niyet saptamasi yapmanin mumkun ve dogru olmadiginin farkindayim. Ama tamamen gonulluluk esasi ile bir araya gelen bir bandoyu bir kisinin sahiplenmesi (cogul birinci sahis kullaniyor gerci) pek dogru degil sanirim.

Adem dedi ki...

Es-Es aslandır, kraldır. Başarılarının en güzelini dilerim bu güzel kulübün bu güzel taraftarına...

Bir TS'li. ;)

Adem

Adsız dedi ki...

97 - 98 - 99 yıllarında Bursaspor'un Radikal Texas grubunda bu bandonun aynısı vardı. Ayrıca Bursaspor taraftarı aristokratta değildir. Bandonun başı da bildiğin Hacı bir adamdı.
Evet Galatasaray Türkiye değil.
Eses bandosu da mükemmel.

Sade dedi ki...

Tribün olarak farklıdır, Eskisehir! bir gün giderseniz anlarsınız. Bir günlük bir olay değil bu. 2. lig 1. Lig, Süper fark etmez... Her zaman farklıdırlar...

varol döken dedi ki...

siz ne güzel insanlarsanız, siz ne güzel bir tribünsünüz, siz ne büyük bir keyif verdiniz ya...

böyle yen canımı al!

Adsız dedi ki...

Özgür
ropörtajın sonundaki güneş gözlüklü şahıs kızılcıklı taraftar grubunun eski lideridir. İlerde başkan olması da pek çok taraftar tarafından istenmektedir. O tarz bir konuşmanın sebebi o olsa gerek