Perşembe, Ağustos 13, 2009

Yolunacak Kazlar Merakla Soruyor: Nihat Özdemir Şimdi Ne Diyecek?


16 Mayıs 2005 tarihli Hürriyet gazetesinden bir haber...

***

´Yolunacak kaz´ gibi görüyorlar


Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir‚ kendi maçlarında bilet fiyatlarının çok yükseltilmesinden şikayet ederek‚ Anadolu kulüplerinin Fenerbahçe taraftarını ´yolunacak kaz´ gibi gördüklerini söyledi.

Nihat Özdemir‚ 1-0 yenildikleri Ankaragücü maçında iyi oynamadıklarını‚ ligde kalma mücadelesi veren Ankaragücü´nün daha iyi oynadığını belirterek‚ Haklı bir galibiyet aldılar. İyi oynamadık. Onları kutluyorum dedi.

Penaltı golüyle yenildiklerini hatırlatan Nihat Özdemir‚ Yardımcı hakemin ikazıyla hakem Bülent Demirlek penaltıyı verdi. Penaltı golüyle yenilmemize rağmen hakem hakkında konuşmuyoruz. Hakemin kararına saygılıyız diye konuştu.

"TARAFTARIMIZI ´YOLUNACAK KAZ GİBİ GÖRÜYORLAR"

Nihat Özdemir‚ dünkü maçta Fenerbahçe tribünlerinin daha dolu olduğunu ifade ederken‚ Fenerbahçe maçlarında Anadolu kulüplerinin bilet fiyatlarını çok yükseltmesinden şikayetçi oldu. Türkiye´nin şartlarında biletlere büyük paralar vermenin mümkün olmadığını vurgulayan Özdemir‚ şöyle devam etti: Anadolu kulüpleri Fenerbahçe taraftarını ´yolunacak kaz´ gibi görüyorlar. Bilet fiyatlarını çok yükseltiyorlar. Bir ailenin maça gitmesi 200 YTL´den aşağı değil. Türkiye şartlarında bu rakamı vermek kolay değil. Anadolu kulüpleri bu bilet fiyatlarını koyarken‚ Türkiye´nin gerçeklerini düşünmeli.

***

2009-2010 sezonu itibariyle Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda en ucuz lig maçı biletinin 55 lira olduğunu hatırlatarak, sayın Nihat Özdemir'e ülkemizdeki ekonomik krizi ve gelir dağılımını göz önüne alarak düşünmesini tavsiye ettikten sonra sormak isterim; şimdi ne diyeceksiniz acaba?



2 comments:

Sosyal_FB dedi ki...

"Taraftarımızı yolunacak kaz olarak, sadece biz görebiliriz. Anadolu takımları tüy eksiltmeye çalışmasınlar. Yoksa taraftarımız nasıl izleyecek Anelka'ları, Guiza'ları? Ne Maldonado mu? Araya karıştı o. Josico mu? Neyse... Ben Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığı inşaatına gidiyorum. Görüşürüz" diyebilir.

baldur dedi ki...

inter'in kombinesi hakikaten 200 euro'ysa fenerbahçe'nin kasımpaşa ile oynanacak maçtan 55 lira talep etmesi sadece ayıptır. 30bin kombine sattık diye övünüyolardı ama 2007-2008 sezonunda ortaama 30bin seyirciye oynamışlar bu da işin ilginç yanı.