Pazartesi, Ağustos 24, 2009

Teşekkürler Melis



Berlin'de düzenlenen 12. Dünya Atletizm Şampyionası'nda, Bayanlar uzun atlamada Fenerbahçe Atletizm şubesi sporcularımızdan olan Karin Melis Mey 6.80'lik atlayışıyla bronz madalya kazandı.

Berlin'deki şampiyonada Türkiye adına ilk madalyayı Melis sayesinde kazandık. Türk atletizminin ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün gururu oldu Karin Melis Mey.

Bu madalya; Türk atletizminin 12. Dünya Atletizm Şampiyonası'ndaki ilk ve atletizim tarihimizdeki 3. madalya oldu aynı zamanda.



Melis başarısıyla hem bizlerin hem de kulübünün göğsünü kabartmıştır. Şampiyonadan başımız önde ayrılacak gibi dururken gelen bu madalyanın önemi büyüktür.

Umarız Melis'e gereken destek sağlanmaya devam eder ve kendisinin de sıkı çalışmasıyla bir sonraki büyük organizasyonda daha iyi dereceler elde edişini görürüz.

Teşekkürler Melis.

7 comments:

pudra dedi ki...

devşirme sporcuların başarıları bana keyif vermiyor üzgünüm. ki devşirme bile değiller.

Adsız dedi ki...

bu düşüncenin bir sonraki stepi ırkçılıktır. aman diyim

Adsız dedi ki...

bencede devşirme sporcular büyük bir yanlışdır. kendi ülkende yetişteremediğin oyuncuları başka ülkelerden ithal etmek düpedüz acizlikdir ve bunu ırkcılık olarak düşünmemek gerek bir komünist olarak bunlar benim fikirlerim

Ortega dedi ki...

Yorumlarınızın sonuna bir isim ya da rumuz yazarsanız daha mutlu oluruz.

Mümkün mertebe her düşünceye saygımız sonsuz.

Kişisel fikrim; Türk olduğunu ve Türkiye için yarışmak istediğini söyleyen her kişiye kapı açık olmalıdır.

pudra dedi ki...

yani aslında devşirme de olmasınlar.bir şekilde türk milletinin safi başarısını görmek istiyorum ben.o kadar da milliyetçi dğeilim ama bunu kendim için istiyorum yani:)
özellikle güreş harici kulvarlar.
süreyya tamam.başka?

linguisticsfc dedi ki...

ya devşirme sporcu problem değil de, kardeşim bu kadar genç nüfusu olan bir ülkede git kendi sporcunu yetiştir ama ya, istanbul'dan kucuk ulkeler altın madalyalık adam çıkarıyor da biz mi çıkaramıyoruz

Hande Erdem dedi ki...

Kisa bacakli Türk halkinden da cok iyi uzun atlayan atlet cikar ya... Kiz cocuklarina okuma yazmayi bile cok gören bir toplumda nasil böyle sporcu yetistirilecek diye düsünmek lazim önce. Ayrica türbanla atlamak icin hava direncini en aza indiren esarplar kullanmak gerek ki bu teknoloji de maalesef sadece kafirlerde var ve ne kadar dilensek de bize vermezler onu.