Perşembe, Ağustos 27, 2009

Ronaldo Kuradan United'ı Çeker Mi?

Ronaldo

Başlık bana ait değil. Ada basını böyle yaklaşıyor olaya.Malumunuz bu akşam Şampiyonlar Ligi kura çekimi var. Beşiktaş'ın rakipleri de belli olacak. Aşağıda tahminlerimizi yazarız ama Britanya medyasının daha çok olası Real - United eşleşmesi üzerine yoğunlaştığını görüyoruz. ona değinelim ilk.

Ronaldo'dan dolayı La Liga'yı daha ciddi takip etmeye başlayan Ada basını, sanki Real Madrid sadece Ronaldo'dan ibaretmiş gibi davranıyor ama... Dünyanın en büyük kulübünü (kesinlikle su götürmez bir gerçektir) tek bir futbolcu üzerinden değerlendirmek ne kadar doğrudur? Bence hiç değildir. Hani bu oyuncu gelmiş geçmiş en pahalı transfer olsa bile, Real Madrid takımı apayrı bir takımdır. Maradona'lı Napoli değil ki bu. Dünya devi Real Madrid'ten bahsediyoruz arkadaş Sinirlendirmeyin adamı sabah sabah.

Efendim işte torbalarda bulunma konumları itibariyle Real ve United'ın birbirleriyle eşleşme ihtimali var. United 1.torbada, Real ise 2.torbada bulunuyor.

Beklenen eşleşme olsa ne olur? E güzel olur tabii. Futbolseverler olarak memnun oluruz böyle bir eşleşmeden. Maç öncesi, maç içi ve maç sonrası bölümlerde C.Ronaldo'ya, eski takım arkadaşları, eski hocası, ve United tribünlerinin yaklaşımları merak konusu olur.

Umarım Ada basının üzerine konuştuğu bu ihtimal gerçekleşir. Gerçi gruplarda olmasa bile, daha sonra karşılaşma ihtimalleri de yüksek, ama gönül ister ki gruplarda karşılaşsınlar. Daha güzel olur.

Beşiktaş'ın nasıl gruba düşeceği üzerine tahmin yapmak gerekirse de; Beşiktaşlılar genelde kuralarda şansız olduklarından dem vururlar. 2000-2001 sezonunda Barcelona, Milan ve Leeds'i birarada çekerek kombo yapmışlardır. Bu bakımdan yorumları kısmen doğrudur diye kabul edebiliriz.

Benim tahminim; Arsenal, Porto, Beşiktaş, Standard Liege yönünde... Gönlündem geçense; M.United, R.Madrid,Beşiktaş, Wolfsburg. (heheh)

Bol şanslar...

8 comments:

SİYAH ULAN! dedi ki...

kura konusunda gerçekten çok şanssızız; barca-milan-leeds dışında uefa grubunda da son torbadan tottenham çekecek kapasiteye sahibiz maalesef. ilk torbadan gelecek takımlar hemen hemen denk güçte olduğu için 2 ve (özellikle) 4. torbadan dişimize göre rakipler çekebilirsek en azından 3. olup avrupa ligine devam etme şansımız olur diye düşünüyorum..

myorsa dedi ki...

O dedigin 2. olursa tam bi bahtsiz bedevi pozisyonu olur..

Şehzade Ali dedi ki...

Ronaldo'nun çekip çekmeyeceğini söylemek kahinlik olur ama şundan çok eminim ki, kurada United çıkarsa Ronaldo hiç acımaz.
United-Lizbon maçlarında bile tam performans oynuyosa, bunu tahmin edemiyorum.

del piero dedi ki...

genellikle böyle durumlar hep gerçekleşir, kadermidir-kısmetmidir-secretmıdır :) bilemem ama manu ile real bence aynı gruba düşer, dünya kaidesi :)

Kartal Bafiler dedi ki...

UEFA liginde beşinci torbadan Totenham çekmiş bir camiayız ,gerisini anlayın artık

Capitcao grande dedi ki...

gönlünden geçen az daha doğru çıkıyormuş sadece Madrid yerine Cska Moscova'yı çektiler..

linguisticsfc dedi ki...

allah gönlüne göre versin ortega, 3'te 2 d:

del piero dedi ki...

madrid-manu olmadı ama barça-inter oldu :))) ibra uğraşacak biraz milano'da :)