Cuma, Ağustos 28, 2009

Rodrigo Barbosa Tabata

http://www.gaziantepsabah.com/uploadresimler/haberler/r_20081217092004_tabata.jpg

Günün sorusu: Tabata kaç Alex eder?

11 comments:

phose dedi ki...

0,1 Alex eder herhalde

dertasacimbom dedi ki...

Yeter artık orti Alex'le biri kıyaslanmasın. Zemini hazırlıyorsun sonra neden diyorsun olmuyor ama :)Tamam göz var nizam var Alex büyük topçu :)

sayerlack dedi ki...

Alex mi? Lincoln mü?
Alex mi? Delgado mu?
Alex mi? Sergen mi?
Alex mi? .......

Böyle devam eder.Ama İstatikler Alex der...
I love you Alex.

siyah beyaz kardesligi dedi ki...

Kaç Alex eder bilemem ama Elano'nun 7 milyon euro ettiği piyasada Tabata 8 milyon euro etmez.

Okechukwu dedi ki...

aman kardeş yaa, elini çok çabuk tutmuşsun.walla benim aklıma gelmişti benzer içerikte bir post.)

servet dedi ki...

0.127

yyyyyyyy dedi ki...

Galatasaraylı olmama rağmen şunu diyeceğim; Alex ve Tabata isimleri bir arada geçmemeli bile.. Alex nerde, Tabata nerde.

Ortega dedi ki...

@ dertasacimbom,

İroni bizimkisi :)

yyyyyyyy dedi ki...

Önce Hagi, sonra Alex.. Şimdilik daha iyi yabancı daha iyi 10 numara yok.

Adsız dedi ki...

birgün metin tükenmeze alex ile hagi nin oynadığı maç sayılarını attıkları golleri yaptıkları asistleri göstermişler ve sormuşlar hangisi daha iyi diye adam da cevap vermiş hagi topa kırk metreden çaktımı topu doksanda gördün mü o istatistikleri nereye sokacanı bilemezsin bence herkesten önce sizler başkalarının transferlerine bok atmak için bu kıyaslamayı yapıyorsunuz

Adsız dedi ki...

hagi çok büyük futbolcuydu ama çirkefti, küfürbazdı, rakiplerine tekmeler savuruyordu, hakemlerin suratına tükürüyordu, kendi taraftarına hırsız dedi vs.

büyük futbolcuların karakter sorunu olur. hagi de karaktersizin tekiydi. bunu kabul etmemek için kör fanatik olmak lazım.

alex ise hagi kadar büyük futbolcu değil belki ama verimlilik bakımından hagi'den daha çok yarar sağlamıştır takımına. onun da kırk metreden çaktığı olmuştur. o zaman metin tükenmez ne der acaba :D

uzun lafın kısası hagi türkiyeye çirkef yıldız nasıl olur onu göstermiştir. antipati duyanı, küfredeni çoktur hagi için. futboluna laf yoktur ama..

alex'in ise futbolu eleştirilir zaman zaman ama adamlığına laf edilmez..

öte yandan, durduk yere alex'i gelen her yabancı transferle kıyaslayan da gslilerdir.. şimdi de elanoyu kıyaslıyorlar. bir de çok yüzsüzdür bu gsliler her türlü pisliği yaparalar kendileri sütten çıkma ak kaşık gibi görünürler. tıpkı yukarıdaki adsız eleman gibi.. bi de bok atarlar böyle..

götümle gülüyorum adsızın yazdığına. başkasının transferine bok atıyormuşuz. matrak adamsın adsız. stand up yapmaya başla bence hemen :D

-teo-