Salı, Ağustos 11, 2009

Nasıl Başladıysa Öyle Biter İnşallah

Maçı izleyemedim. Bu sebeple maçla ilgili yorum yazısı yazamadım. Gelen maillerden sonra kendimi sözlüye çalışamamış öğrenci gibi hissettim. "Elektrikler kesikti hocam, çalışamadım" diyesim geldi hatta. Lakin Denizli'de de elektrikler kesikti...

Bu kesintiyle ilgili bir şeyler yazılabilir ama hadise gündemden hemen düştü. Gerek yok diyorum bu yüzden. Sadece işten çıkarılan elemanın günün kurtarıcısı olması hoşuma gitti. Tam da güzel memleketime özgü bir durum işte.

Özetlerden maç yorumu yapmak biraz garip olacak. O bakımdan fazla uzatmadan. Alex ve Andre Santos'un bir verkaçta gösterdikleri uyumun çok hoşuma gittiğini söyleyeyim. Umarım önümüzdeki günlerde bu ikiliden çok daha iyi işler izleriz.

Güiza golleri sıralamaya devam ediyor. Daum'un motivasyonu işe yaradı. Ha, Güiza'yı artık seviyor muyum? Tabii ki hayır. Fakat mevzubahis Fenerbahçe'nin menfatiyse, gerisi teferruattır.

Hakan Şükür'ün Güiza'nın golleri için "İlk golünü 9 Ağustos'ta, ikincisini 10 Ağustos'ta attı" yorumuna çok güldüğümü söylemeliyim.

Naşıl başlarsanız öyle gider derler. İyi başlamak önemlidir derler. İlk maçı kazanmak ve lider olmak güzel oldu. İnşallah nasıl başladıysak öyle bitiririz.

0 comments: