Salı, Ağustos 18, 2009

Daha Onunla İşimiz Var


“Marmaris’teki ressama selamlar. Kenan Paşa’dan tek ricamız yargılanmadan önce ölmemesi. Daha onunla işimiz var...”

Harun Tekin

8 comments:

Dem Coetzee dedi ki...

Çok itici bence ne demek 'daha onunla işimiz var' biraz şahsi olmuş sanki aralarında alacak verecek davası var çocukca buluyorum bunları bazen.

Adsız dedi ki...

Kokaini bıraktım artık adam olmaya çalışıp biraz piyasa yapayım, entel davranıp sivrileyim! benim neyim eksik demiştir içinden muhtemelen bu abimiz.

Sekhranikos dedi ki...

Allah ömrünü uzatsın onun, Allah adil davransın ona!

thieu dedi ki...

rock müzik yapan grupların illa protest takılması gerek diye bi kaide mi var bilmiyorum. senelerce sövdüğü mtv'nin açılış gecesinde sahneye çıkan da harun efendiden başkası değildi.. hülasa, demem odur ki bir akvaryum solcusu için hayli iddialı bir söz olmuş efendim.

TD-erkut dedi ki...

ucuz kahramanlik olmus... bu arkadas biraz heyecanli, bi ara CNNTürk'te de bir baska heyecanli Pelin Batu ve bi bambaska heyecanli bi psikologla programlarindan kalan izlenim, biraz ezber oldugu, altinin bos oldugu... Ama iyi ezberlemis, o baska...

Kieran dedi ki...

harun tekin kenan evren olmasa bu kadar politik olamazdı belki de.tüm politik tavrı bir kaç ezberin üstünde yükseliyor.darbeye,orduya,milliyetçiliğe karşı tamam ama bunun yanında fanta festivallerinde boy gösterirken kendini hiç sorgulamıyor heralde.günümüzün solculuğu da böyle bir şey oldu zaten naom chomsky bu gibi davranışları aslında sol dalgayı bölen,dikkatleri başka yere çeken,işe yaramayan tabular yaratıp asıl faydayı kapitalizmin gelişmesine sağlayan bir yol olarak değerlendirmişti.

Ortega dedi ki...

Noam Chomsky.. Formasyon zamanlarında az küfretmezdim kendisine :D

Atilla Nesipoğlu dedi ki...

doğru bir söz sölemiş, bu sözü söylemeye hakkı olan binlerce insana tercüman olmuş ne var bunda yaşadığı hayat söylediği doğruyu yanlış mı yapar.Ayrıca neden solcu yaptınız adamı çözemedim sağcılarda onun yatgılanmasını ister.belki babası işkence gördü onun cezaevlernde adam bu sözü söledi..söz doğru gerisi hikaye...