Cumartesi, Temmuz 11, 2009

Günün Fotoğrafı: O İçimizden Biri

ABD Başkanı Barack Obama'nın da bizim gibi olduğunu, içimizden biri şeklinde sunulan reklam kampanyalarından hatırlıyorum. Bugüne kadar olup bitenler pek ilgimi çekmedi de, şu yukarıdaki kare "içimizden biri" olduğunun göstergesi.

İtalya'nın L'aqulia kentinde düzenlenen G-8 zirvesinde çekilmiş bu fotoğraf. Sarkozy'nin bakışına da ayrı dikkat.

Dış medya olayı "Obama'nın ilgilendiği kurtarma paketi" şeklinde sığ bir espriyle sunmuş. Demek ki bu tarz absürdlükler sadece bizde olmuyormuş.

Ve şöyle bir yorum daha yapmışlar ; "Dünyanın en güçlü adamı olabilir ama Barack Obama bile güzel bir kalçanın cazibesine duyarsız değildir".

Fotoğraftaki kız 16 yaşında bu arada. İsmi "Mayora Tavares". Feysbukta var mıdır acaba? Gerçi şu an herkes yüzükoyun uzanmakla meşgul orada.

6 comments:

Adsız dedi ki...

teşekkürler http://www.canakkaleis.com

Adsız dedi ki...

Bu fotoğraf video görüntüleri ile yalanlandı

aşkın dedi ki...

Burda kızın kalçasına bakmıyor arkadaki siyah tişörtlü kadın aşağıya inecek ona yol veriyor.
Olayın videosu izlendiğinde anlaşılır.Sarkozy bakıyor ama!

e. dedi ki...

vay pezemenk der gibi bakmakta olan sarkozynin bıyık altından gülümseyen kenan ışık duruşuna ölünür.

Flying Dutchman dedi ki...

bugün videosunu izledim bu olayın...tam bir resim aldatmacası..orada obama resimde de çiçekli eteğiyle görülen arkasındaki kadına yardım etmek için kafasını çeviriyor, fotoğrafçı da tam kafasının döndüğü anla kızın geçtiği anda basmış düğmeye..obama bakmıyor bile kıza, arkasındaki kadının elini tutup yanına getiriyor...

yalnız durum şu ki sarkozy kesemeye devam ediyor arka taraftan :)))

varol döken dedi ki...

medya dünyasının bu dünyanın en büyük pisliklerinden biri olduğunu gösteren bir haber daha... video görüntülerinde obama'nın kıza değil, yere doğru baktığı belli oluyor... manipülasyon medya için normal bir araç, bence sorun da yok ama artık biri etik kurallarının medyanın sorunu olmadığını söylemesi lazım...

insan sıçtığı klozetin içine bakıp ıyyy ne iğrenç der mi, bu da işte bu hesap!