Salı, Temmuz 21, 2009

Andre Clarindo Dos Santos - Cristian Oliveira Baroni

"Brezilyalı Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni Fenerbahçe'de.
Fenerbahçemiz 2009/2010 sezonu öncesi kadrosunu iki Brezilyalı yıldızla güçlendirdi."

Fikir beyan etmek isteyen?

9 comments:

varol döken dedi ki...

ben izlediğim ilk maç, alper'e yalvarmıştım abi bu adamı fener e getir, bu adam fener e ilaç gibi gelir diye... sağolsun kırmadı, roma ile konuştu ikna etti... bu transferde en büyük alper öcal'ındır:)

dos santos hissiyatıma göre gerçekten hayran bıraktıracak ama daha önemlisi gerçekten çok önemli bir açığı kapatacak, hangi açığı sol açığı, ahahaha:)

cristian'ı hiç bilmiyorum zaten ustası yazmış...

bir de güiza kamp olayını yanlış anlamış kendisini autschwitz'de sanıyor herhalde, o ne mutsuz bir surat ifadesi lan öyle!

Osman Yapi Yapo dedi ki...

Dos Santos'u son olarak milli formayla konfederasyon kupası maçlarında seyrettim.Gayet iyi bir performans sergiledi.Sol kanadı raylı sistem gibi kullanıyor adam.Tam yerine geldi diyorum.

Cristian hakkında ise en ufak bilgi sahibi değilim.

Hayırlı olsundur.

PIERREMANU dedi ki...

Varol Döken'in Güiza yorumu üzerine çok özür diliyerek yazıyorum ama Güiza'nın kampa katılış görüntülerindeki ağız burun yamultan surat ifadesinden benim anladığım ya da anladığımı sandığım Güiza hissiyatı şu:
"Hay a.q. kurtulamadım ve yine bu lanet yerdeyim!"

Ya da adamın doğası bu. Sürekli bir "Hay a.q!" ifadesi var sıfatında. Ben olsam sırf bu ifadeden dolayı transfer etmezdim bu adamı. Transfer etmiş olsaydım da sırf bu ifadeden dolayı postalamaya çalışırdım. Sahaya çıkacaksınız forvetinize bir bakıyorsunuz sıkkın ifadeli süklüm püklüm bir adam. Yani tırsar insan takımı Bukowski Fun Club'a çevirir diye.

Neyse; transferler sonrasında şöyle birşey söyleyebilirim: Kulüp Tüzüğüne "Brezilya dışından yabancı oyuncu transfer edilemez" şeklinde bir madde ilave edilebilir pekala.

Sekhranikos dedi ki...

Bu sol kanat sol kanat hakikaten. Acaba kaç alex eder:) bir fiyatlandırma yapmalı:)

myorsa dedi ki...

Santosu konfederasyon kupasında seyrettim. Hoşuma gitmedide değil, iyi futbolcu. Ondan öncesindede pek bir bilgim yoktu açıkcası. Trasferi duyduktan sonra internetten videolarını indirdim. Gerçekten iyi futbolcular transfer etmişiz diyoruz ama videolar genelde iyi oynadıları maçlardan. İnşallah fenerbahçemize çok çabuk zamanda adapte olurlar. Takımda ki Brazilyalı oyuncuların fazlalığı bunu çözeceğini sanıyorum. Ama performanslarında nasıl bir düşme yada patlama olur o bilinmez. Daha doğrusu 2 ihtimal var.
1. Ya fenerbahçemizi kendilerini gösterecek bir vitrin gibi görürler ve brazilya milli ve avrupanın büyük takımlarına gitmek için çok çalışırlar.
2. Yada fenerbahçemizi kendi zirveleri görüp sadece para kazanmaya çalışırlar.

PIERREMANU dedi ki...

Bu arada Fan Club yazacağıma Fun Club yazmışım.

varol döken dedi ki...

@pierremanu
benden özür dileme kendimi güiza gibi hissettim:) yazdıklarına aynen katılıyorum...

HKNSRN dedi ki...

İki oyuncununda bölgelerinin belini doğrultacağına inanıyorum özellikle Andre Santos. Cristian da gerçekten çok iyi frikik kullanıyo izlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla.
Ne diyelim ikisinede BAŞARILAR...
wwwhknsrn-gencfutbol.blogspot.com

enderc dedi ki...

şu iki transferi gördüğüm anda aklımdan ilk geçen şey: bu sene ligin tozunu atacağız oldu. bu kadar brezilyalı kimilerine göre handikap olabilir ama ortada bir Koch faktörü var, takım olarak biraz paçayı sıkarsak bu sene bir triple çıkarabileceğimiz inancındayım. Ben bu bloga bunu not düşmüş olayım. Gün ola harman ola.