Çarşamba, Kasım 05, 2008

Özledik Seni !

Luciano'nun, Flamengo'nun Portuguesa ile oynadığı maçta attığı güzel golü görünce, bir de Edu'nun hatalarını aklıma getirdikçe, özledik seni Luciano diyorum.. Özlenmez mi? Denizlispor'la oynanan kupa maçında attığı gol sonrası, formasını yere serip öptüğü an hep aklımda.. Hey gidi!..

Milleti şimdi You Tube ile uğraştırmayayım diyerekten, Milliyet'in maç videosunu ekledim yazıya.. İlk gol Luci'den..

3 comments:

Ömer dedi ki...

Kendisi bazen defans oyuncusu oldugunu unutup, hucumda is yaparken defansta abidik gubidik hatalar yapmiyor muydu, ben mi yanlis hatirliyorum?

3-4'luk macta bize attigi gol de guzeldir hani.

Santiago dedi ki...

Geri Dön Luciano...
Koy forvete oynasın walla...
Forvet olcakmış yanlış olmuş :))

peralta dedi ki...

açık söyleyemk gerekirse hiç ama hiç özlemedim fabio luciano'yu. evet leziz goller attı, ağzımızda çok güzel tat bıraktı ama yine de özlemedim. savunması çok zayıftı kabul edelim. bana kalırsa edu ondan çok daha iyi bir stoper.

luciano'yu eleştirmeyi bırakayım da, şöyle bir enstantane hatırlatayım. fenerbahçe zaragoza'dan eli boş dönmüş. aynı haftasonu malatya deplasmanında. bizim fabio ya kırmızı görmüş ya da oyundan alınmış. nicolas anelka golünü atıyor fenerbahce bu zorlu virajda öne geçiyor. o sırada yağmurda saha kenarında takım elbisesiyle sevinen bir fenerbahceli var... kim mi? luciano.. sen in souynma odasına, duşunu al, jilet gibi takımı giy, yağmura çamura çık sonra yine. böyle bir fenerbahçeliydi luciano.. severim, sayarım, ama özlemedim arkadaş...