Çarşamba, Kasım 05, 2008

Teknik Direktör Sirkülasyonu Üzerine

Bu konuyla ilgili bir şeyler yazmaya niyetlenirken, ekşi sözlük'te Samet Aybaba'yla ilgili bir yorum görmek, okurken gülmekten az kalsın sandalyeden düşecek duruma gelmek..

***

istifa haberi ajanslara şu şekilde geçmiş:

bursaspor'dan istifa eden aybaba yapmış olduğu açıklamada devre arasına kadar dinlenmek istediğini belirtti. gençlerbirliği ile görüşmelerin sürdüğünü, başkanla prensipte anlaştıklarını söyleyen aybaba, iki gün içinde her şeyin netleşeceğini sözlerine ekledi. kardeşi adnan aybaba'nın flash tv ile şoför kadrosu için görüşmelerde bulunmasına bir anlam veremediğini söyleyen tecrübeli teknik direktör, kocaelispor'un teklifini beğendiğini ama yenisalihlispor ile de anlaşmak üzereyken ne olur ne olmaz yan cebime koy diyerekten gaskispor için canını verebileceğini ifade etti.

elazığ muhabbet kuşu sevenler ve okşayanlar derneğinde yurt dışından gelen teklifleri ön sıraya aldığını belirten aybaba, kardeşinin kaçkar tv ile 5 yıllık stüdyo dekoru sözleşmesi yapmasını esefle kınadığını söylerken bir yandan da gözünün ucuyla ayvalıkspor başkanı hamdi tırpanoğlugil'i süzmekten kaçınmadı. amacının ayvalıkspor'u su topu amatör kümeden alıp bank asya futbol ligine çıkarmak olduğunu sözlerine ekleyen aybaba, "bak bak kuş var" işaretiyle basın mensuplarını kandırarak arka kapıdan ankara'nın yolunu tuttu. ilhan cavcav'ın evinde bahçıvanla üç yıllık sözleşmeyi dürüm yapıp yerken yakaladığımız usta teknik direktör, ilhan abinin ısrarı karşısında dayanamadığını itiraf etti. basının önünde gerçekleşen imza töreniyle birlikte samet aybaba gençlerbirliği ile 2 yılı opsiyonlu, 3 yılı az acılı, 1 buçuk yılı çeyrek zamanlı olarak toplamda 15, brütte 17,82 asgari net tutarda da 13,45 yıllığına sözleşme imzaladı.

by jokond - ekşi sözlük

0 comments: