Pazartesi, Kasım 10, 2008

Volkan ve Lincoln

Volkan sanki "Hadi tamam affettim lan" der gibi.. Lincoln ise buradan yüz ifadesini net göremesek de, "Eheh..Sağolasın abi ya" diye sırıtan yancılar gibi çıkmış.

10 comments:

Cüzzamlı Melek dedi ki...

ulan yuh.. baloncukları nası doldurmuşun:pp

GK dedi ki...

Volkan babacan bi tavır içinde..Volkan Babacan var bi de o ayrı.

sannti dedi ki...

Volkan, babacandan çok "umrumda değil" modunda bence, hatta amiyane bi tabir de var bunun için de burda kullanamayız onu heralde ortega izin vermez. :D

Spicoli dedi ki...

Lincoln`ün dogru düzgün secilmeyen yüzünde sanki cok pis siritmis gibi duruyor yandan.

Derda KASAL dedi ki...

Lincoln'un sol eli bekle iki dakika der gibi duruyor öyle yancı mancı değil . bi de iptal edilden golundeki ampulu var ki hasta etti kendisine bizleri :)

Yağız Gönüler dedi ki...

volkan aynı yiğit endamını servet, emre aşık gibilerine gösterebilse daha seksi olur. hani biraz daha cüssesine göre. baros da olabilir bu. yada premier lige gidecekmiş orada benny mccarthy var liseden arkadaşım, ona yapsın.

Ortega dedi ki...

Orda esas hasta olunması gereken Volkan'ın hareketidir, Alex Ferguson. Milli Takım kalecisi olmuşsun, çift vuruş nedir bilmiyorsun. Lincoln topa vursun ama sen kurtaracağım diye uçma öyle. Bırak gol olsun millet sevinsin. Hakem çift vuruştu deyince, bu kez dalga geçen sen olursun..

Adsız dedi ki...

Volkan ı topa atladı diye eleştirmek yanlış bence. Top barajdan birine çarpıp gol olsaydı niye mal gibi bekledin volkan? niye uçmadın o topa evladım demezler miydi? Bi de işin refleks boyutu var tabi. Kaleye gelen her topu tutmaya çalışıyo bu adam hayatı boyunca ve o anda refleksleri aklının önüne kolayca geçebilir bence.

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

edi haklı reflex diyebiliriz volkan'ın uçmasına.

Okechukwu dedi ki...

reflex falan diil kardeşler, volkan barajı yaptırdı bide barajdan zıplamasını istedi vuruştan öce.
ispanyol boğamızda "..tamam zıplarızda ya barajın altından geçerse..." mealinde el kol yaptı baraj yapılırken.
lincoln-volkan-guiza... hangisini tutsan elinde kalır bu hikayede.