Cumartesi, Kasım 15, 2008

Arjantinli Olmak

"Galiba benim tek suçum Arjantinli olmak. Eğer başka bir ülkede doğsaydım, o ülkenin milli takımında rahatlıkla forma giyebilirdim. Ancak Arjantin'de benim mevkiimde oynayabilen birçok yıldız var. Bu nedenle benim şansım çok az."

Matías Emilio Delgado

7 comments:

Adsız dedi ki...

yeteri kadar çalışıp da hak etmek yerine böyle konuşan futbolcular da türkiyeden daha iyi yerlere gidemiyo işte. tabii ki belarus milli takımında oynardın arjantinde oynamaman arjantinli olman değil senin suçun delgado bey.

voodoo girl dedi ki...

delgado'yu çok severim gününde oldu mu beşiktaş'ın maç kaybetmesi zor ama bu lafı da yani duyan süper istikrarlı her maç 90 dakika sahada fırtına estiren bir adam konuşuyor zanneder.

Adsız dedi ki...

Chao Grey@ gerçekçi olmak ile. Hayalperest olmak, hırslı olmak arasında fark var diye düşünüyorum. Ha buna rağmen Delgado gördüğümüz 3 sene içerisinde üzerine bişey koyabilmiş mi hayır? Kaptan yaılınca uçacak zannedilenler furyasının son halkalarından biridir.

Basel'den ilerde çok önemli isim olacak diye gelip. En önemli gelişmeyi katedeceği yıllarda Türkiye'de bir gram üzerine koyamadı... Koysaydıda oynayamazdı Arjantin de o ayrı mesele

Eeee ne duruyorsun Türk ol! Sende Delgado... Dert ettiğin şeye bak canım.

peralta dedi ki...

halı saha topçusu...

miracsaral dedi ki...

Tamam da bu ortalamanın biraz üstünde her milli takımın sorunu canım Delgado. Brezilya'da, Fransa'da hatta Türkiye'de bile en azından forvet bazında bunu söyleyebilecek bir ton adam var. Sende bir Alex gibi senede 20 gol 15 assist yap, o zaman bunları söylemeye hakkın olsun.

Temur dedi ki...

Benim de tek suçum Türk olmak. San Marino'lu olsyadım en az 20 defa milli olmuştum :) O çaycı orta sahalar kadar ben de oynarım.

Adsız dedi ki...

dogru demis arkadaslar. besiktaslilar kusra bakmasinda delgado 30 mac araliksiz en iyi performansi ile oynasa bile arjantin milli takimi ile ayni cumlede adinin gecmesi bile komik geliyor. sozun ozu, o orta sahalar varken orda arjantin milli takimi nereee delgado neree?? ayrica kusura bakmasinda o belescilikle yatmatla senede 2 mac oynamakla sili, ekvator milli takimlarina bile giremezdi zaten arjantinli olmasa nolurdu sanki.