Pazartesi, Kasım 24, 2008

10105

Pankart ... Yasakların gölgesinde hükmünü sürdüren bir duygu tabelası. Kimi zaman tarif edilemez duygulara aracılık eden, kimi zaman vazgeçilmez sevdamızı yansıtmamıza yardım eden tribün metaryalinin en önemli öğesi, taraftarın olmazsa olmazı. Kimse için ayrılmayan vakitlerin, hiçbir şey için verilmeyen emeklerin, bitmek bilmeyen saatlerin tribüncü tarafından cesurca ve bonkörce harcandığı yegane araç. Bizi anlamayan, bizim duygularımızı taşımayanların nam-ı diğer tabiriyle bez parçası...

Bu yıl 10.yılımızı yaşıyoruz, 10 yıla Fenerbahçe' yi dolu dolu sığdırmanın keyfini grup olarak fazlasıyla sürüyoruz. Geçmişe baktığımızda en önemli öğelerimizden biri olarak lanse ettiğimiz yukarıda tanımlanan pankart yapımında, 10105 metre karelik seviyeye ulaşmanın haklı bir gururunu megalomanlık olsa da fazlasıyla yaşıyoruz.

Fenerbahçe sevdamızı yansıtmamıza aracı olan, Fenerbahçe için emeklerimizi alan, el emeği pankartlarımızın geldiği 10105 metre karelik hedef noktası nedeniyle, geçmişten bugüne el emeği pankartlarımızda hizmet veren herkese teşekkürler. 10.yılda 10.000 metre kare hedefini yakalamamızda, son dönemdeki iş birliği ile katkı sağlayıp bizlerle aynı emeği veren 1907 Unifeb' e ayrıca teşekkür ederiz.

Aşk varsa yaşanmalıdır,Aşk varsa yaşatılmalıdır.Vazgecilmeyen sevdalar, dijital öğelerle değilVerilen emeklerle donatılmış amatör pankartlarla yaşatılmalıdır.

Grup CK

0 comments: