Perşembe, Ekim 30, 2008

Ölmeden Önce Yapmak İstediğim 100 Şeyden Biri




Yukarıdaki kareler Arsenal-Tottenham maçından. Maçın son 2 dakikasına girilirken 4-2 Arsenal'in üstünlüğü vardı. 89'da J. Jenas attı 3-4 oldu ve 90'da A. Lennon attı 4-4 bitti maç. Akabinde sahaya bir taraftar girdi. Oyuncularla birlikte golü kutlamaya başladı. Hatta bir ara altta kaldı, ezilmiştir belki. You Tube'da mevcut görüntü, oradan bakabilirsiniz. Yahut Ntvspor'un Premier Lig özetlerinde de bakılabilir..

***

Yurt dışında bir maça gidip, akabinde aynen sahaya dalsam bu eleman gibi. Ölmeden önce yapmak istediğim 100 şeyden biridir bu. Nasıl olsa bir daha orada maç izleme gibi bir durumum olmaz. Ömür boyu o ülkenin tribünlerinden men edilmeye razıyım.. Öyle hapis cezası ya da para ödeme gibi bir durum yoksa ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum ben bunu..

7 comments:

Unknown dedi ki...

Wacker maçında ben atlamıştım sahaya. 85. dakika da oyun durmuştu, tabi tek başıma atlamamıştım, 15-20 kişi atlamıştık sahaya, 5-0 kaybedeceğimize maç tatil edilsin diyeydi, sonra polis geldi, bizi tekrar tribüne çıkardılar, maç sonu eve kaçtım 2 gün sonra eve geldiler, bişey olmadı ama hala maçlara gidiyorum.

Adsız dedi ki...

Arkadaşım link bozuk,bi bakarsan :)

Ortega dedi ki...

Ben bakabiliyorum hala. Yutup sizin orada yasaklanmış olmasın :)

"Arsenal 4 Tottenham 4 29.10.2008" adıyla geçiyor video. Bilginize..

Blogspor dedi ki...

Bendede açılıyor yutup,redtube ııı neyse:).Ortega bi gün Sami Yen'de yatalım,atlayalım sahaya.Varmısın? :)

Ortega dedi ki...

kırmızıbeyaz,
O dediğinin bir benzerini Rambo yapmıştı bir ara, hatırlarsın :)

Blogspor dedi ki...

@ortega,
Bilmeyen mi var :).

B. dedi ki...

güzel bir yapılması gereken seçeneği :)