Pazar, Ekim 12, 2008

Güiza'nın Fenerbahçe'deki Geleceği


''Fenerbahçe ile yaptığım 4 yıllık sözleşmeyi tamamlayabileceğimi sanmıyorum''

***

Marca'ya konuşan Güiza böyle demiş. Her zamanki gibi yurdum insanın habere ilişkin yorumları beni yine güldürmeyi başarmış. Şöyle yazmış Ntvspor'daki haberin altına girdiği yorumda ismi Can olan bir vatandaş:

" Aman n'olur kal. Sen olmazsan, kim o harikulade gol sevincini yapacak?"

7 comments:

pclion dedi ki...

Fenerbahçe de 4 sene kalmasını istemiyordur muhtemelen, 2-3 sene sonra bonservisinin bir bölümünü geri almak için satılır normalde. Sonuçta 14 milyon euro'dan söz ediyoruz...

kartalsafa dedi ki...

topu bıraksın zaten okcumu olcak ne olcaksa olsun. ipne elfmidir anlamadım zaten..

Ortega dedi ki...

Safa, bir yorumda da ağzını bozma olm..Şaşırt biraz beni :)

Adsız dedi ki...

galatasarayliyim ama ben bile uzuluyorum fenerin bu adama verdigi bu paraya. yazik ya bu paralari veriyoruz ulke olarak bir futbolcuya seviniyoruz ispanya gol krali turkiyede oynuyor diye, takimina birsey verememesini gectim birde surekli turkiye hakkinda konusuyor ispanyada yok carsaflilardi yok kalamicam yok soyle yok boyle don o zaman kardesim zaten oynayabildigin yok ne duruyorsun, kezman daki karakter senin 10 katindi guiza. belki sikintilar yasiordu gol yollarinda ama yinede senden cok golu vardi ve deyim yerindeyse son gunlerin moda olan tabiriyle (ertugrul saglam ile birlikte moda olan hani) adam gibi adamdi kezman, guiza gibi deildi.

gkhngnyhn dedi ki...

enis + safa ortak blog açsın, hit rekoru kırmazsa ben hiçbir şeyden anlamıyorum.

Blogspor dedi ki...

Onu bunu anlamam arkadaş.Bana yalan söylemeyin.Hiç bir GS'lı arkadaş bu transfere üzülmüyor,aksine başarısız diye seviniyorlardır.(Kendimden biliyorum)

Olympian dedi ki...

maraton.com.tr de bugun yayınlanan bir haberin altındaki yorum da beni cok güldürdü.

Haber: Aziz Yıldırım'a rakip çıktı. (70 yaşındaki divan kurulu üyesi Kemal Açıkgöz'ün aday olacağını söylemesinden bahsediyor.)

Yorum: amca sagol bizim baskanımız var ama yidemirörenin yerine aday olabilirsin :)