Çarşamba, Ekim 08, 2008

Arshavin İngiltere'de Hangi Takıma Gider?

Soruyu böyle sormamıza sebep olan kişi Arshavin'in menajeri Dennis Lachter. Oyuncusunun Robinho'nun transfer tercihinden farklı bir şey yapacağını da söylemiş. Burada mesajı Tottenham kulübüne herhalde.

"Andrei İngiltere'de oynamak istiyor, fakat Newcastle, Middlesbrough, Aston Villa gibi kulüplerden gelen teklifleri kabul etmeyecek. Arshavin'in oynamak istediği ve Şampiyonlar Liginde mücadele eden 4 büyük kulüp var." M.United, Chelsea, Arsenal ve Liverpool'a gerekli mesajı veren Arshavin'in mesajeri, oyuncusunun bu isteğini,"Parayla alakası yok. Bu tamamen takım ve profesyonel hırsla alakalı" diye açıklamış. Tabii bunu yerseniz, diye de ben ekleme yapayım.

Daily Telegraph'e konuşan Dennis Lachter son olarak da, "Çok büyük bir transfer olacak" diye de hazırlıklı olmamızı söylemiş. "Zenit kulübü 30 milyon eurodan aşağı teklifleri kabul etmeyecektir. " diyerek oyuncunun ederini de açıklamış bir çırpıda.

2 comments:

pclion dedi ki...

Bu dört takım kolay kolay kendini üst düzey liglerde ispatlamamış oyuncu almaz. Alsa da 30 milyon euro vermez. O iş yaş be Dennis'çim...

farawaysoclose dedi ki...

geyik spor gazetelerinin birinde "Arshavin Fenerde" diye bir manşet gözüme çarptı geçen hafta?!