Pazar, Ekim 05, 2008

Anlayan Varsa Beri Gelsin

Öncelikle bir kez daha belirtmek isterim ki, tribünde kavga çıksın, millet birbirine girsin diye dört gözle bekleyen biri değilim. Sadece herkes gibi aldığım duyumlar üzerine 2-3 kelam ettim dün blogdan.

Bu gece tribünde olay yaşar mıyız, onu zaman gösterecek ama aklıma gelmişken bazı şeyleri yazıp, en sonunda hepsiyle alakalı olan bir soruyu sormak isterim.

Aziz Yıldırım tribündeki muhalif sesleri bastırmak için sağdan, soldan, Anadolu'daki derneklerden, İstanbul'daki semtlerden kahveden kavgaya adam toplarmıçcasına elemanlar getiriyor, ve bu kişilere el altından bilet dağıtmış iddiaları var. Hayatında Fenerbahçe tribünleriyle alakası olmayan kişiler, elimize 30 bilet düştü deyip, çevrelerindekileri maça çağırıyorlar.

Bu geceki maçın saati 21.00. Evet, gece 9'da oynanacak olan sıradan bir lig maçına Anadolu'daki derneklerden otobüsler kaldırılıyor. Bu organizasyonu kim karşılıyor diye kendilerine sorulduğunda, "ulaşım+bilet+forma" gibi masrafları dernek başkanlarının karşıladığını söylüyorlar. Vay anasını arkadaş, ne dernek başkanları varmış memlekette meğerse.

Malumunuz stada pankart sokmak çok zor Kadıköy'de..Yasak deyip, engelleniyorsunuz. Bu maçta ise böyle bir şey yok. Daha dernekler, gruplar stada gelmeden pankartları geliyor..

Şimdi tüm bu yukarıda yazdıklarımın sonuna cevabını merak ettiğim sorumu soruyorum.. "Kim rantçı, kim yalancı? Takım her geçen gün dibe vururken, Fenerbahçe Spor Kulübünün başkanın bu işlerle uğraşmasında bir gariplik yok mu?"

4 comments:

Adsız dedi ki...

abi antuculara göre tek rantçı gfb . aziz yıldırım ise işi kuralına göre oynayan bir başkan. yaptığı her şey doğru sanki..yüzlerine tükürse çok şükür diyecek bunlar.

medyada da ayrı bi satılıklık söz konusuu.. hiçbiri gfb'nin yazdıklarına değinemiyor. hemen aziz başkanı koruyan havaya geçtilerrr..

gerçi adamların ekmek parası tabii bu iş.. gerçeği yazmak deliliktir bu ülkede..kural tanımayan namussuzların üstüne gitmek ise göt ister..ve o ne yazık ki bizim medyada yok..

akşam maçı alalım başka şey istemiyorum..

cengo

yas_fb dedi ki...

antucularr 4-1 den sonra da baskan yalakalıgı yapsınlar da görelim kadıköy de kayseri den 4 yiyen ruhsuz serefsizlerden kime hayır gelir ..
rapaiç vardı bu takımda luciano vardı deivid vardı bi dur diyen ..
teknik d. die getirdikleri adam oyna kurtarıcı olarak deniz i alıo ..
ruhsuz selcuk un bize attıgı toptan cok kayseri ye pası var biri gidip kötü nijeryalı ya dur demio adam hertopta kaleciyle karsı karsıya gerçi kaleci de adamı direk gecio karsısında beklemio ama..
görsün başkan 6 ayda takımı ne hale getirdi artist artist konuşuo bu bütçelre getirdik die feneri fazladan verecegi 3milyon dolar için ne hale geldik zico +aurelio josico+aragones den en fazla 3 milyon fazlaya mal olurdu şimdi kurtarsın takımı bu utanctan da görelim aziz başkanlarını

Donnie Brasco dedi ki...

büyük başkan ellerine sağlık (!)
başarılarda en büyük sorumlu Aziz Yıldırımdır
başarısızlıkta suçlu Ulusoy federasyonudur
yok o gitti
hah buldum Daum denilen kokainman
yok ya o da gitmişti
savruk Tuncay
o da gitti
Aurelio tabiki
ulan o da gitmişti
stajer Zico Allah belanı versin yürüye yürüye şampiyon olmalıydık
ulan o da gitti
medya ya tabi
bu bloglar da dahil
sürekli başkanımızı eleştiriyorlar
halbuki o sorgulanamaz eleştirilemez
eleştirenlerin hepsi rantçıdır(!) çapulcudur(!) Fener düşmanıdır(!)
ne yapsaydı ya
pankart mı hazırlıyorsunuz ama reklamları kapatıyorsunuz
bağırıyor musunuz?
gerçek taraftarları rahatsız ediyorsunuz amaaa
ayaktalar bir de deli edecekler
oturun göremiyor büyük Fenerbahçe taraftarları
takımdaki teknik kadrodaki yönetimdeki yanlış politikaları mı eleştiriyorsunuz
siz de Fenerlimisiniz be(!)
sizler yüzünden yeniliyoruz her hafta
nıck nıck nıck

Kartal Bafiler dedi ki...

Fenerbahçeli bir arkadaşım var,senelerdir stada kombinesiyle gider,son GFB nin açıklamasından sonra ilk kez bu hafta olaylar çıkacak diye Kayseri maçına gitmedi.
Aziz Yıldırım bunları da düşünmeli.