Cuma, Eylül 26, 2008

Kemal Belgin`in Yıldız Adayı Gürkan Sermeter Kimdir?


Kemal Belgin`in Yıldız Adayı Gürkan Sermeter Kimdir?

Meşhuuur futbol uleması Kemal Belgin 24 Eylül`de www.maraton.com.tr`de bir yazı yazarak el değmemiş bir futbol cevherini Türk futboluna armağan etti. Galatasaray`ın UEFA Kupası`ndaki rakibi İsviçre`nin Bellizona takımında oynayan Gürkan Sermeter`i gelecekte "Müthiş bir futbolcu olur bundan" diyerek lanse etti. Kemal Belgin`in yazısının Gürkan Sermeter`le ilgili bölümü şöyle:

Oooo bu
Gürkan da kim?
Bellizona takımında Gürkan Sermeter isimli bir Türk aslanı izledim. Müthiş bir futbolcu olur bundan... Aklı olan acilen Türkiye’ye getirir... Ve iki yıl, belki de bir yıl sonra büyük paralara satabilir. Ben şimdiden yazayım da...

http://www.maraton.com.tr/article.php?article_id=3541


Biz
de bu yazıdan sonra merak ettik araştırdık, kimdi bu Kemal Belgin`in gelecekte müthiş bir futbolcu olacağını ilan ettiği, "aklı olan acilen Türkiye`ye getirir" dediği Gürkan Sermeter?

Şu anda forma giydiği AC Bellinzona takımının resmi sitesine göre Gürkan Sermeter, orta sahada oynuyor, 8 numaralı formayı giyiyor, İsviçre vatandaşı, 181 cm boyunda, 71 kg ağırlığında. Buraya kadar garip bir şey yok her şey normal.

AC Bellinzona Resmi Sitesine Ulaşmak İçin tıklayınız

Fakat futbol uleması Kemal Belgi`nin, "müthiş bir futbolcu olur, aklı olan acilen alır" dediği Gürkan Sermeter`in doğum tarihine baktığımızda gözlerimize inanamadık.

Kemal Belgin`in Gürkan Sermeter hakkında yazdıklarından sonra biz bu futbolcuyu genç, kariyerine yeni başlamış biri olarak düşünüyorduk ki; ne görelim! Gürkan Sermeter meğer 14 Şubat 1974 doğumluymuş. Evet yanlış okumadınız Kemal Belgin`in futbol dünyasına yıldız adayı olarak lanse ettiği Gürkan Sermeter tam 34 yaşında...

Futbolun gerçek bir uleması olduğunu bu son buluşuyla bir kez daha kanıtlayan Kemal Belgin`i tebrik ediyor, ancak bu buluşları yaparken elini çabuk tutmasını bir 15 sene kadar acele etmesini rica ediyoruz.

not: antu.com'dan alıntıdır..

3 comments:

peralta dedi ki...

aynı yazıda alex-hagi kıyaslamasına girenleri ağır bir dille eleştiriyor bu zat-ı muhterem. eleştirebilir, biri çıkıp hagi daha büyük topçu derse ancak saygı duyarım.

ama eleştirisinde yararlandığı argüman şu: hagi kaç kez kendi milli takımında oynamış, alex kaç kez... brezilya ve romanya... hagi'nin alternatifi kimdi bilmiyorum, var mıydı onu da bilmiyorum. ama alex'i almayan dunga'nın ronaldinho, kaka, diego gibi alternatifleri var. haberi olsun.

Adsız dedi ki...

napalım genç göstermeseymiş o da.

Adsız dedi ki...

BUNUN GİBİ ADAMLARIN SPOR YAZARLIĞI YAPTIĞI ÜLKEDE BU KAADAR İŞSİZ INSANIN OLMASI YUREKLER ACISI BİR ALLAHIN KULU AÇIK TİRÜBÜNDEN BİR VATANDAŞI ÇAĞIR YORUM YAPTIRSA BU ADAMIN ÇALIŞTIĞI GAZETE SATIŞLARINI 2 YE ÜÇE KATLAR.