Perşembe, Eylül 04, 2008

Bilic: Yeni "Special One" mı?

Slaven Bilic'i memlekette futbolu takip eden herkes tanıyordur. Son Avrupa Şampiyonası sayesinde Türk Milli Takımının maçlarını izleyen bayan futbolseverlerin de son gözdesi oldu Bilic. Farklı bir tarzı var. Sadece teknik adamlığıyla değil, müzikal kimliğiyle de ön planda olan bir isim.

Premier Lig, Mourinho gittiğinden beri "eğlenceli" olma özeliğini yitirdi denir. Onun basın toplantılarındaki tavırları, konuşmaları, iğnelemeleri bu ligi ilgiyle takip etmemiz için bir sebep daha vermişti bize. O gittiğinden beri, Arsene Wenger'in medya önüne gerekli durumlar dışında çıktığını görmüyoruz. Sir Alex Ferguson'un kafası daha bir rahat. Rafa Benitez ise Mr. Bean modunda (benzetmeyi yapan:Cian Hegarty).

Jose eğlenceli karakterini Serie A'da ne kadar sergileyebilir, yahut İngilitere ve İspanya liglerinin yanında biraz daha sönük kalmış görünen İtalya ligine iade-i itibarı kazandırabilir mi soruları en çok gündemde olan şeylerden..

Öte yandan, Upton Park'ta Bilic sesleri yükselmekte şeklinde haberler var Ada basınında. Hırvat teknik adam daha önce Hamburg'un teklifini geri çevirmişti. Şimdi Premier Ligde çalışma adına West Ham'a gider mi? Bu konuda kesin bir şey söylemek zor. Lakin konuya ilişkin rivayetler bile Ada basını heyecanlandırmış durumda. Bilic daha gelmeden,acaba Jose'nin yerini doldurur mu, yeni "Special One" olur mu sorularını sormaya başlamışlar bile..

1 comments:

voodoo girl dedi ki...

vallahi euro 2008'in en yakışıklı 11'i konulu yazımda teknik direktörü unuttuğumu sonradan farkettim yoksa tercihim net bilic'ti =)