Çarşamba, Ağustos 20, 2008

Gordan Giricek


Transfer haberini Derda'dan öğrendim. Kendisi normalde felaket tellalıdır ama bu kez güzel bir haber verdi. Tanjevic geldiğinden beri basketbol takımıyla pek ilgilendiğimi söyleyemem. Ama bu transferin ne kadar büyük olduğunu bilmek için basketbolla birazcık da olsa alakadar olmak yeterlidir.

Öte yandan, resmi sitenin bu haberi duyururken kullandığı dile de hayran kaldım doğrusu.

"Fenerbahçe Ülker Basketbol Erkek Takımımız NBA'in başarılı oyuncusu Gordan Giricek ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Phoneix Suns'ta oynayan Hırvat oyuncu ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı öğrenildi."

"Öğrenildi" ne demek kardeşim? Fanatik ya da Fotomaç mısınız siz? Bu resmi siteyi babasının çiftliğine çevirenlere, Başkan Aziz Yıldırım hala nasıl bir şey demiyor, çok ilginç..

Blog ya da forum değil ki bu. İnsan biraz özen gösterir. Koskoca camiayı temsil ediyorsunuz siz. Bloga yazı girerken, fotoğraf ataken biz bir hata yapsak, bu normaldir. Nihayetinde bizler bu işi profesyonel olarak yapmıyoruz. Gözden kaçırdığımız olabilir, dikkatsizlikten yanlış yazdığımız olabilir ama resmi sitede bu tarz saçmalıklar görmek canımı sıkıyor..

3 comments:

PVH dedi ki...

GORDAN Gricek :)

Ortega dedi ki...

Hahha..yazımın üstüne süper olmuş :D

Derda KASAL dedi ki...

adamın ön adını da mı ben söyleyeceğim yahu :s