Cuma, Ağustos 15, 2008

Fenerbahçe Forması Kutsaldır

Fenerbahçe forması kutsaldır, bir...

Colin Kazım henüz Türkçeyi tam olarak öğrenememiş olabilir ama bunu çoktan öğrenmesi gerekirdi, iki..

Fenerbahçe yönetiminin Kazım'a ağır para cezası vermesi gündeymiş, yeter mi, bence yetmez, üç..

Artık sene sonuna kadar bekleyip, oyuncuyu elden çıkarırlar mı, yoksa şimdi mi gönderirler bilemem, ama zamanında Tomas'ın hangi sebeple takımdan uzaklaştırıldığını biliyoruz. Öyleyse taviz verilmeden aynı şekilde yaklaşılmalı ve -bence- derhal takımdan uzaklaştırılmalı, dört.

Şımarık ve vurdumduymaz tavırları bi yere kadar, ama Fenerbahçe forması kutsaldır, bunu iyice öğrenmeli, beş..

Bu olayın doğru olduğunu varsayarak yazdık..Yazı biraz Yılmaz Özdil tarzı oldu, kusura bakmayın diyorum bu yüzden..Umarım yönetim, Kazım formayı yere atmadı, elinden düşürmüş şeklinde bir yalanlama getirmez bu olaya.. Yok canım. Abartmayalım.Demezler herhalde.

14 comments:

Adsız dedi ki...

Birle beş aynı olmuş. Hemen yönetime geçirmek için bu vaziyeti nasıl kullanalım kurnazlığı, afferim!

Ortega dedi ki...

Kurnazlık değil.Fenerbahçe formasının kutsal olduğu gerçeğini tekrardan hatırlatmak için. Edebiyat okuyanlar bunun ne olduğunu bilir. Bugüne dek böyle bir tarz görmediyseniz, bir şey diyemem.

Öte yandan, yazdığım her kelimenin altında Fenerbahçe yönetimine giydirme aramak için bu kadar kasmayınız. Bundan sonra herhangi bir imada bulunduğum zaman, parantez içerisinde belirteceğim. Merak etmeyiniz.

Adsız dedi ki...

ayarmatör el burrito,

her saçma yoruma ayar vermek zorunda değilsin. böyle bir yeteneğin olduğunu biliyoruz ama nefesini ve klavyeni boşa harcama. gül geç böyle adamlara :)

Adsız dedi ki...

Zemin hazırlanmış, formayı yere atarken adam gibi bir görüntüsünü bile görmemiş olmamıza rağmen eğer Kazım gönderilmesse hemen yönetime giydiririz..

Adsız dedi ki...

Tomas bir yabancıydı ve yaşı da geçmiş bir adamdı, formayı yere atmasının ne demek olduğunu bilerek attı.

Kazım ise şımarık, ülkemizin terbiye kurallarını bilmeyen bir velet ve beni maçlarda en çok sinirlendiren adam. Genç ve yetenekli bir adam bu kadar kolay harcanmaz, önemli olan adam kazanmak.

Öğrenecek, eğitilecek. Bu yaptığının ne kadar büyük bir hata olduğunu anlayacak ve bir daha yapmayacak. Oyuncu böyle yetiştirilir.

Donnie Brasco dedi ki...

derhal gönderilsin
adı değil Kazım,Messi olsa umrumda değil
o formayı atamazsın
o forma benim namusumdur ben namusumu yere attırtmam
CK'nın dünki bildirisindeki gibi tutku ve sevda yerine Fenerbahçeyi modaya dönüştürenler bu konuda birşey yaparlar mı bilemem

Adsız dedi ki...

açıkçası formanın yere atıldığını görmedim. kazım'ın oyundan çıkarken sergilediği hareketler hoş değildi, mutlaka uyarılması gerekiyor; fakat formanın fırlatılması olayı qtm'nin karışıklıklardan nemalanma düşüncesinin bir ürünü. formanın yere atıldığını gösteren ne bir fotoğraf ne de bir video var. bunlar açığa çıkmadıkça inanmam CKR'nin böyle bir harekette bulunduğuna.

muhder dedi ki...

henüz 2oli yaşların ilk demkerini yaşayan bir futbolcudan bahsediyoruz burada. hata yapması kadar normal birşey olamaz bence ve bir hatadan dolayı harcamak karşılıklı olarak zarar getirecektir. annemize babamıza bile çıkıştığımız zamanlar oluyor bu yaşlarda ardından derin pişmanlıklar yaşadığımız ve telafi etmeye çalıştığımız hatalar oluyor. yani bu hatalardan dolayı bizim de fişimizin kesilmesi gerekirdi defalarca. tomas ile bu olay farklı en azından tecrübe olarak farklı konumdalar. kazım bunu ileri yaşlarda yapmış olsa amenna derdim ama öğrenecek çok şeyi var daha. ve biraz zaman tanınması gerekir bu konuda herkesin menfaati adına.

Ömer dedi ki...

Kazim'in ne Turklugu ne de Fenerbahceliligi yeterince anladigini dusunmuyorum. Gonderilirse bence isabet olur.

Adsız dedi ki...

ne yani şimdi diyelim ki carlos formayı yere attı, o zaman onu gönderebilirz hemen. neden? çünkü yaşlı..kazımı gönderemeyiz..neden? cünkü genç.

Fenerbahçe forması bu birader..boru değil.

sanırım bazılarımız Fenerbahçeinin büyüklüğünün farkında değil.

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

Kazım cok genç ona bir şans daha verilebilir ama 2.disiplinsiz hareketinde kesinlikle gönderilmelidir.nereye mi paf takıma

Adsız dedi ki...

atıldığı iddia edilen ama kanıtlamayan bir formadan kazım'ın türklüğünü sorgulama noktasına geldik. gerçekten bravo diyorum ne diyebilirim ki başka. aynen devam.

Adsız dedi ki...

turklugu fenerbahceliligi felan anlamamis diyor arkadaslar. 20li yaslarda daha dune kadar londranin kenar mahallelerinden siyrilmaya calisan bir adamdan ne turklugu ne fenerbahceli durusu bekliyorsunuz arkadaslar? tomasada aynisini yaptiniz bize geldi sahlandi. bari bunuda birakin iyi bir de teknik direktorle (off skibbe ya) iyice serpilir sag kanat sol kanat arda ile birlikte dagitirlar. madem formamiz namusumuz diyor arkadaslar, e bu arkadasta namusunuzu yere atti iste daha nasil tutuyorsunuz?

ps

fenerlileri anlamak hakikatende zor, oyuncu harcamakta yok fenerbahcenin haklilar belkide.

Adsız dedi ki...

carlos da gitsin bence. her maç öncesi formasını altını kesiyormuş. burdan carlos'A sesleniyorum:

fenerbahçe forması kutsaldır carlos, öyle el oyunlarına, mukavva muamelelerine gelemez. sen biliyor musun o formanın 20 milyon kişinin hayalini süslediğini. lütfen!

pascal chimbonda