Çarşamba, Ağustos 13, 2008

Bizi Bitiremeyeceksiniz !


Bizi Bitiremeyeceksiniz !

30 Temmuz 2008 Çarşamba günü kendi sahamızda oynadığımız Mtk maçı esnasında Maraton Üst E Blok'ta gerçekleşen ufak çaplı tartışmalar ve büyütülmeyecek olaylar sonucunda bugün itibariyle Sefa ağabeyimiz ve grubumuzdan bazı kardeşlerimize 1 yıl spor müsabakalarından men + para cezası getirilmiştir. İşin komik ve ilginç yanı ceza alan kardeşlerimizin içerisinde maçta olmayanlar, Migros Kale Arkası Tribünü'nde olanlar, olaylar esnasında koridorda namaz kılan ve daha henüz tribüne girememiş olanlar (Mtk maçına gelenler bilirler ki gişelerde ki yoğunluk yüzünden maça geç girenler olmuştu) yer almaktadır. Bu cezanın amacı GFB'ye karşı yapılan alışıla gelmiş ve ısmarlama oyunların son perdesidir. Fenerbahçe için yapmış olduğumuz her iyi işe bir gölge düşürmek amacıyla ve tribündeki varlığımızı sekteye uğratma amacıyla yapılmış bu tezgahlar artık maalesef kabak tadı vermiştir. Bu tarz hareketlerin ve yapılan bu yıpratma operasyonlarının artık GFB'den çok Fenerbahçe'ye ve tribünlerine zarar verdiğini görememek, göz yummak ve müdahale etmemek Fenerbahçe menfaatleriyle zıtlaşmaktadır. Amacı Fenerbahçe'ye hizmet eden bir grubu takdir etmek ve desteklemek yerine pasifize etmek Fenerbahçelilik'le ne derece bağdaşmaktadır?

Bizlere sahip çıkması gereken kişiler maalesef gerekli birimlerle iş birliği yaparak bu oyunları engellemek yerine bu oyunların başrolünde yer alarak bizleri hayal kırıklığına uğratmaktadırlar. Acaba bu oyunlar bizlere yapılan bazı teklifleri kabul etmediğimiz için mi olmaktadır? Aslında konuşmamız ve söylememiz gereken çok şey var ama yine de Fenerbahçe menfaatlerini göze alarak susmayı tercih ediyoruz ve takdiri kamuoyuna bırakıyoruz. Fenerbahçe camiasına yakın kişiler bu olayların iç yüzünü ve mağduriyetimizi bilmektedirler fakat kimse bu olaylara tepki verme cesaretini gösterememektedir. Aslında her zaman ki gibi üstümüze oynanan bu oyunlar bizleri birbirine daha çok kenetlemektedir.

Saygılarımızla,

Genç FENERBAHÇELİLER

6 comments:

muhder dedi ki...

tribünler ölüyor, bitiyor. yönetim 1000 bilet maç başına teklif etmiş midir? isimler dahi ortadadır, ancak çıkıp da yalanlayan yok. bayan basketbol maçında kendi taraftarına s.kt.r git diyen başkan var karşımızda, antep deplasmanında taraftarının dövülmesine göz yuman başkan var karşımızda. tribünü çekirdekçilere bırakmaya kararlı iseler, ortaya dökülen çekirdek kabuklarını da göz önüne almışlardır demek ki.

Adsız dedi ki...

"Fenerbahçe için yapmış olduğumuz her iyi işe bir gölge düşürmek amacıyla ve tribündeki varlığımızı sekteye uğratma amacıyla yapılmış bu tezgahlar artık maalesef kabak tadı vermiştir." demişler.

* Ne iyi iş yapmışlar merak ediyorum? Sakın kimse deplasmana gitmekten, cefa çekmekten bahsetmesin. Bu cefalar sadece Fenerbahçe için çekildiğinde tarafımdan kaale alınır, şahsi menfaatler için değil. He iyi iş dedikleri uyutma tempolu ve zamansız tezahuratlar ise bilemem.

"Bu tarz hareketlerin ve yapılan bu yıpratma operasyonlarının artık GFB'den çok Fenerbahçe'ye ve tribünlerine zarar verdiğini görememek, göz yummak ve müdahale etmemek Fenerbahçe menfaatleriyle zıtlaşmaktadır." demişler.

* Fenerbahçe tribünlerine en büyük zararı GFB vermektedir. Ortadan kayboldukları anda tribünlerin çok daha iyiye gideceğinden eminim.

"Amacı Fenerbahçe'ye hizmet eden bir grubu takdir etmek ve desteklemek yerine pasifize etmek Fenerbahçelilik'le ne derece bağdaşmaktadır?" demişler.

* Bu grubu yönetenlerin amacı Fenerbahçe'ye hizmetse ben de eşeğim. Gezdikleri adamlardan, bindikleri arabalardan kime ne hizmet edildiği görülüyor.


ÖNCE FENERBAHÇE

Adsız dedi ki...

yukarıdaki isimsiz arkadaşa aynen katılıyorum.

Adsız dedi ki...

Kanıtları merakla bekliyoruz !
Kanıt ve belge istiyoruz !

Şuan kesin olarak bildiğimiz 5 kişi ceza almıştır. Bu 5 kişi olay anında nerede ve ne yapıyordu ?

1) Sefa Kalya : Koridorda namaz kılıyordu
2) Ömer Özkal : Gişelerdeki yoğunluktan dolayı maça 25. dakikada girdi.
3) Mehmet Altunkaynak : Gişelerdeki yoğunluktan dolayı maça 25. dakikada girdi.
4) Hakan Altunkaynak : Maçta Migros Tribününde yer almaktaydı.(Orada olduğuna ait video ve resimler mevcut)
5) Ahmet Gülbahar : Olayın (!) mağduru.

Bahsi geçen bu kişilerin olay esnasında yukarıda yazan yerlerde olduğu stad kameralarında‚ bazı internet sitelerinin maçla ilgili video ve fotoğraf arşivlerinde yer almaktadır.

Hal böyleyken insanın aklına farklı sorular‚ mide bulandırıcı senaryolar gelmektedir. İlgili merciiler ‚ bu komik senaryo ve soruların cevabını verebilmek‚ başta bizleri olmak üzere Tüm Fenerbahçe´lilerin merakını gidermek üzere olaylar hakkında‚ ceza alınmasına sebep olan unsurlara dair belge ve kanıtı tüm kamuoyuna sunmak zorundadır.

Adsız dedi ki...

Yukarıda görülen ve "ÖNCE FENERBAHÇE" ile biten yorum da tarafımdan yazılmıştır. Faşo Ağa için yaptığım yorumda dile getirilen isteğe burada da saygı göstereyim..

a.c. sedef dedi ki...

fenerbahçe yönetiminin 52000 sandviç yiyen seyirci istediğinin açık göstergesidir bu olay.yıldırım gfb'nin arkasında olsaydı ohoooo.