Perşembe, Temmuz 31, 2008

Başkanın Yeni Manevi Oğlu

Fenerbahçe Dergisi'nin Ağustos sayısıyla ilgili detaylı bilgiye şuradan ulaşabiliyoruz. Önce onu belirtelim.. Gelelim fotoğrafa, eskiden Aziz Yıldırım'ın manevi oğlu Elvir Baliç'ti. Bunu bilmeyen yoktur herhalde.Hatta bir keresinde Sergen bu durumdan şikayetçi olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı.

Artık devir değişti. Manevi oğlu gitti Aziz Başkanın (hatta kefen giyerim, o formayı giymem dediği takıma gitti). Eski çamlar bardak oldu ve hatta Emre Belözoğlu da Fenerbahçe forması giydi. Buraya kadar anormal olan şeyler bitti mi sandınız? Hayır bitmedi.. Ağustos sayısıyla ilgili bilgilere bakınca görüyoruz ki Emre şunu demiş; "Can ve Cemil ağabeyler gibi sembol olmak istiyorum" Aman da aman.. Haber şöyle devam ediyor;

"..Babasının koyu bir Fenerbahçe taraftarı olması nedeniyle çocukluğundaki ilk formasının bir Fenerbahçe forması olduğunu anlatan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de en az 8 yıl top oynayacağını söyleyip futbolu Fenerbahçe'de bırakmayı düşündüğünün sinyallerini vererek, Can Bartu ve Cemil Turan gibi Fenerbahçe'nin idol haline gelmiş, sembol futbolcularından biri olmayı hedeflediğini açıkladı. "

Arkanda Aziz Yıldırım gibi bir destekçin olduktan sonra 8 yıl kafadan oynarsın tabii..Baksana daha şimdiden Can ve Cemil ağabeylerinin tahtına göz dikmişsin.

Elvir Baliç öldü, yaşasın yeni manevi oğlan Emre..

3 comments:

alperensaylar dedi ki...

sergen de geldiğinde odamda cemil ağabeyin posterleri vardı gibisinden açıklamalar yapmıştı, emrenin açıklamalarını görünce aklıma geldi:)

Ortega dedi ki...

Alpay da "Rıdvan" abisini görebilmek için Hilto otelin,n duvarlarına tırmandığını söylemişti zamanında.

Donnie Brasco dedi ki...

ben hala sevmiyorum
o maça girdiğinde maçı bırakıp gdesim gelmişti yemin ederim
kötü mü oynadı? Hayır
ama sevmiyorum,sevemiyorum