Cuma, Haziran 20, 2008

Şu Rahatlığa Bak Arkadaş


Fotoğraftaki Buffon'un eşi.Adı Alena Seredova. Kendisi sıkı bir futbol takipçisiymiş. "Gigi'nin kurtardığı her pozisyonda heyecanlanıyorum" gibi bir açıklaması da var hatta. Lakin Bayan Buffon'un (böyle de bir olay vardır spor basınında, yabancı bir oyuncunun eşinden bahsederken Bayan X denir..aynı şey bizim topçular için pek geçerli değil ama..misal Bayan Reçber diye bir şey duydunuz mu?) ülkesindeki Alfonso Signorini Show'a verdiği röportajda söylediği sözler çok ilginç. "Buffon'un kurtarışları beni heyecanlandırıyor ama bir bayan olarak kabul etmeliyim ki en seksi iki oyuncu yedek kulübesinde oturuyor"

Bahsettiği isimler kim peki? Fabio Cannavaro ve Marco Borriello. Çok garip hakkaten. Buna samimiyet denip geçilebilir mi acaba? Sanmıyorum..İtalyanları çok iyi tanıdığımı da söyleyemem...ama bildiğim bir şey var; dünya üzerinde evli barklı bir kadının, bir röportaj esnasında başka erkekler hakkında bu kadar rahat konuşması anormaldir..iki kere iki dört..

Buna Bayan Buffon'un rahatlığı mı dersiniz? yoksa "ulan ne geniş mezhepli insanlar bunlar" mı dersiniz..O sizin bileceğiniz iş..Bana ters ama..baştan söyleyeyim de..

Dip not: Bütün feminist tepkileri karşılamaya hazırım..

4 comments:

kartalsafa dedi ki...

bok yesin afedersiniz buffonun zevcesi. materazzi var orda cannavaro nedir borriello nedir arkadaş =)

Protanopia dedi ki...

Yaw ne demek bu be. Kadin resmen firsat olsa su adamlarla birlikte olabilirim diyor dunyanin gozu onunde.

Bu seviyede feminist Turkiye'den kolay kolay cikmaz. Cikan da buralrda dolasmaz.

Ortega dedi ki...

Aşkın,
Yorum olarak gönderdiğin fotoları burada yayımlayayız ne yazık ki.. Aile var..

Yine de teşekkürler :)

voodoo girl dedi ki...

bence lafa değil 'action'a bakalım
http://www.holigol.com/index.php?showtopic=1331

bir kadın olarak "in her defence" söyleyeceğim şey de şudur; bahsi geçen takım italya olunca durum aynı 5 yıldızlı bir otelin açık büfesinden beğendiğiniz yemeği alıp yerken gözünüzün ister istemez oradaki diğer muhteşem yemeklere takılması gibi bir şey =)