Pazartesi, Haziran 02, 2008

Ribery İçin Saldır Rafa

Liverpool menajeri Rafa Benitez kadroyu genişleteceğiz, büyük isimler alacağız dediğinde oldukça heyecanlandım. Rafa'yı sevmiyorum hala, onun yerine Mourinho'yu görmek isterdim takımın başında ama nasip kısmet...Bu da ayrı bir yazı konusu olabilir ya neyse diyelim şimdilik.

Liverpool'la ilgili en son transfer dedikodusunda ismi geçen oyuncu oldukça tanıdık biri: Galatasaray'ın eski futbolcusu Franck Bilal Ribery. Yazılanlara bakacak olursak şimdiden 20 milyon sterlini gözden çıkarmışlar. Avrupa futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en efektif orta saha oyuncularından biri olsa bile, 20 milyon ilk bakışta çok gibi gelebilir. Lakin hatırlatmakta fayda var; Bayern onu transfer ettiğinde 17 milyon sterlin vermişti. Bu da demektir ki; Ribery'i istiyorsanız, fiyatı biraz daha arttırmalısınız..Ribery için saldır Rafa..

Bu transfer gerçekleşir mi, bilemem..ama yine Ada basınında yazılanlara bakacak olursak, olası Ribery transferi üzerine Rafa'nın taktiği 4-2-3-1'e çevireceği yazılmakta.. İleri de Torres tek başına olacak bu sistemde. Ona geriden destek verecek isimler de halyle Gerrard,Babel ve -takıma gelirse- Ribery olacak.

Benim görüşüme gelecek olursak; Ribery gelirse, tam süper olacak..

2 comments:

Yağız Gönüler dedi ki...

Yakışır Liverpooluma. Solada Arda'yı alsınlar hatta..

Donnie Brasco dedi ki...

valla mı :D
iyi olur ya
bu Manu yaklaştı iyicene
20 senedir şampiyon olamıyoruz ancak gelebildiler
bi 20 sene daha fark açarız sonra bakarız artık
yok valla bu sene Rafa amcam kafaya şampiyonluğu koydu
Manuya da koyarız
Alex Ferguson hala o "lanet" tahtımızdayız,indirmeye ömrün yetmeyecek be güzelim gel vazgeç :D