Perşembe, Haziran 05, 2008

Gönderilecek 8 İsim

"The Special One" Mourinho imzayı atar atmaz, İnter'e getireceği isimler üzerine listeler dönmeye başladı. Biz biraz tersini yapalım. Gönderilmesi muhtemel isimlerden konuşalım.

Dünkü Gazzetta gönderilecek 5 isimden bahsetmişti, bugünkü haberlerine göre ilk etapta gönderilmesi beklenen isim sayısı 8'e çıktı. Bunlar da Stankovic,Crespo, David Suazo, Burdisso, Solari, Dacourt, Cesar ve Adriano..

Dejan Stankovic malumunuz bir önceki menajer Mancini'nin prensleri arasındaydı. Hernan Crespo ise Mourinho'nun eski talebelerinden...David Suazo zaten bir türlü dikiş tutturamamıştı. ..Mourinho'nun defanstan sadece Burdisso'yu göndermeyi planlıyor olması da ilginç. Sanırım bu da önümüzdeki sezon Inter'in defans hattının pek değişmeyeceğini gösterir.Adriano ise kiralık olarak Sao Paulo'dan dönecek ama görünen o ki, Mourinho, ona kapıları kapatmış durumda...Bugünkü gazetede ismi geçen Solari, Dacourt ve Cesar'ın ise Bosman kuralıyla serbest kalacakları yazıyor.

Şayet bu 8 isim de takımdan gönderilebilirse(ki 3'ü zaten serbest kalıyor), onlardan gelen parayla iki üç önemli isim alınacağını beklemek normaldir herhalde.. Bu isimlerin başında da Lampard var tabii ki.

Mourinho son açıklamasında "21 oyuncu ve artı 3 kaleci istiyorum.2 ya da 3 büyük isim, başka bir devrime ihtiyacımız yok" diyor..

1 comments:

Yağız Gönüler dedi ki...

crespo, suazo ve stankovicin bonservislerini aldım. blogda yazı yazıcaklar futbolu bırakıp.