Pazar, Haziran 22, 2008

Güiza İstanbul'a Gelecek Mi?

Marca'nın iddiasına göre Güiza geçtiğimiz hafta Münih'e giderek sağlık kontrolünden geçmiş. Fenerbahçe'yle sezonluk 3 milyon avroya anlaştığı da haberde belirtliliyor ayrıca (şu an kulübünden 600bin avro aldığını tekrardan belirtmekte fayda var). Yine Marca'nın haberine göre transfer hala netlik kazanmış değil.. Gerek İspanya'nın hala turnuvada yoluna devam etmesi, gerekse de Güiza'nın İtalyan ekibi Roma tarafından da isteniliyor oluşu Fenerbahçe'nin henüz Güiza'yla resmen anlaşmadığını gösteriyor.

La Liga'nın gol kralı geçtiğimiz günlerde İspanya dışında futbol oynamak istediğini belirtmişti. Şayet Aragones Fenerbahçe'nin başına geçerse, Güiza'nın yolu İstanbul'dan geçebilir..

3 comments:

musti336 dedi ki...

eğer aragones ile birlikte gelecekse, ikisi de kalsın mümkünse..

baha dedi ki...

Roma'nın Güiza'yı alabilmesi artık pek muhtemel degil. Zaten halihazirda 18 milyon euro civari bir para harcamis durumdalar, bir diger 15 milyon euro'yu cikarabilirler mi, sanmam..

alperensaylar dedi ki...

aman o kadar parayı verip getirmesinler hem kendisine yazık eder hem de bize.

semih kritik golleri atarken biz hala (gol kralı olmasına rağmen) ispanya takımında sadece formalite maçında oynamış(ha bu akşam çıkar gol atar, italya'yı evine yollar o ayrı, işler değişir:) ve gol atmış bir santrafora yıllık 3-4 mliyon avro vermekten bahsediyoruz. peki semih için ne yapıyoruz? bugün real madrid gidiyor casillas ve raul ile ömür boyu kontrat imzalıyor, futbolu bıraktıktan sonra da kulüpte ya idari görev ya da sahada bir görev alacaksınız diyor peki biz ne yapıyoruz? hakan şükür'e (yaşı ilerlese de) zorla futbolu bıraktırmaya çalışıyoruz, semih o golleri atarken başka futbolcuların transferinden bahsediyoruz. konuyu biraz aştık ama:) kısaca şunu söyleyeyim
elimizdekiler canını dişine takıp oynarken gözümüzü hala uzak diyarlara çevirmeyelim.