Çarşamba, Mayıs 21, 2008

Yorumsuz

"bugün sabaha karşı 02:52'de televizyonumuzda teknik aksaklıkların yanında ihmalden de kaynaklanan üzücü bir olay yaşanmıştır. televizyonumuzda yayınlanmakta olan "filede bu sezon" isimli programından sonra galatasaray´ın son maçının görüntüleri ekranlara yansımıştır. kulübümüze ve fbtvye mali yük getirmemesi amacıyla‚ kayıt yaptığımız tüm kasetler tekrar tekrar kullanılmaktadır. yani bir kaset tek bir kayıt için kullanılmamakta‚ işi bitince üzerlerine yeni kayıtlar yapılmaktadır. bu uygulama birçok tv kanalında da böyledir. söz konusu olayın sebebi de budur. rakibimiz galatasaray´ın son maçı olası durumlara karşı televizyonumuzda kaydedilmiş sonra da bu kayıtla işimiz bitince üzerine "filede bu sezon" programı kaydedilmiştir.olay gecesi nöbetçi arkadaş görevi başynda uyuya kalmış ve "filede bu sezon" programı bittikten sonra kasetteki galatasaray-gençlerbirliği oftaş maçı kaydından kalan bölüm gösterilmeye devam etmiştir. bu şanssızlıklar silsilesi sonucu söz konusu üzücü durum meydana gelmiştir. görevini ihmal ederek‚ çalışma saatleri içinde uyuyan arkadaşın görevine üzülerek son verdim. çünkü yayıncılık bu tür hataları maalesef kaldıran bir sektör değildir.yayıncılıkta dünkü ya da gelecekteki başarılarınızın değil‚ bugünün önemli olduğunun bilinciyle hepinizden yaşanan bu şanssızlık nedeniyle özür diliyorum."

İhsan Topaloğlu
Fenerbahçe Tv Genel Müdürü

7 comments:

david santos dedi ki...

Hello, Ortega!
I loved this post and this blog.

Taylanov dedi ki...

Komik bir hadise yaşanmış FB cephesinde. Olaya değil de tecrübesizliklerine gülüyorum.

efecantekin dedi ki...

fenerbahçe tv harbiden endini çok geliştirdi.ilk başladığı gün yayına nasıl dalga geçtiysem, şimdi aynı derecede saygı duyuyorum.

arada böyle hatalar olabilir.çok da önemli olmasa gerek.

Ortega dedi ki...

Efe, bizim kulüp televizyonunun kendini geliştirdiğine ben de inanıyorum ve hatta yayın yapan diğer 2 kanaldan çok daha iyi durumda ama buradaki olay ve açıklamalar tam anlamıyla komedi..

Yok kaseti üstüne çekiyorlarmış, yok Gs'nin maçını ne olur ne olmaz diye kaydediyorlarmış falan filan..

Resmi sitemiz yeterince rezil ediyor bizi..bi de Tv'nin saçmalamasını istemem..

Adsız dedi ki...

her ne olursa olsun fbtv bizimdir diğer klub takımlarının tv si gibi doğan grubuna bi kaç kuruşa peşkeş çekilmemiştir...ayrıca ihsan abiyede sormak lazım o adamı üzülerek kovdun da o adamı işe yerleştiren adam hakkında bi işlem yaptın mı ?? yoksa o adam senmisin ihsan abi ?????

ferman ateş

Santiago dedi ki...

Ya hatayı kompense etmeyi bilmiyoruz - Hataysa tabi, yada Tv yoneticiliğinden haberimiz yok.
Avrupada bile hayal etmediğimiz yerlere gidip Türkiyede derede Nasıl boğulsuysak Tv kanalında kalite tutturmusken 2.sınıf bi bildiriyle bi çuval inciri berbat ettik.
Bizim Ezeli rakibimiz ebedi dostumuzun şampiyonluk goruntulerini bize yakısan sekilde gosterdik deseydik Kötü kedi şerafettin tarzı taraftar agzıyla gulenlerin dudakları neye benzerdi görmek isterdim.Ama yine olmadı
Asıl kovulması gereken bu bildiriye imza atan kişidir...Kim olduğuna bakılmadan...

Adsız dedi ki...

Kesinlikle..

Ayrıca koskoca FB TV geceleri sadece 1 kişiye mi emanet.

Bütün yayın o 1 kişinin ukusuna mı bağlı çok yazık.