Cuma, Mayıs 02, 2008

Terry'den İzin Çıktı

"Kimse unutmasın ki bu final kulüp tarihinde bir ilk ve bunu başarabilen futbolcular, hocalar şu an takımda"

Mourinho'nun pabucunun hemen dama atılacağını kim tahmin ederdi ki? Terry çoktan unutmuş bile. Geçmişte kaldı diyor onun için. Aslında haklı da sayılır. Her ne kadar çok dalga geçilse de Avram Grant takımı Şampiyonlar Ligi finaline taşıdı ve bu kulüp tarihinde bir ilk, tıpkı Terry'nin dediği gibi..Normalde Avram'ın geleceğinin tartışılması saçma olmalı ama söz konusu takım Chelsea ise ve havada uçuşan milyon dolarla varken, sürekli daha karizmatik ve kariyerli bir hoca beklentisi içerisinde olacaktır insanlar. Terry'den izin çıkmış Avram'a. Takımın başında kalmalı, bunun tartışılması bile garip, diyor. Peki dediği olur mu? Hiç sanmıyorum..Yanılacak mıyız bakalım? Bekleyip görelim.

5 comments:

Ömer dedi ki...

Terry takiminin gecmisini bilmiyor veya tercume eden Sampiyonlar Ligi ibaresini koymayi unutmus.

1998'de Kupa Galipleri Kupasi Sampiyonu oldu Chelsea, e haliyle final oynayarak :)

Ortega dedi ki...

Haber goal.com'a ait. Buradan bakabilirsin Ömer

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=679756

Adsız dedi ki...

ranieri de bundan bahsetmiş..ilk diye

It is the first (European Cup) final of Chelsea's history, going to Moscow, it's fantastic for him. He'll be very, very proud.

Ömer dedi ki...

Yanlis anlasilma olmasin, tercume eden derken seni kastetmedim. Turkce bir siteden aldin sandim, haberi yazani kastettim.

Ortega dedi ki...

Hazır mevzusu açılmışken söyleyim o zaman Ömer'cim, hem belki başkalarının da aklına gelmiştir daha önce...İngilizce yayın yapan sitelere bakıyorum genelde. Oralardan haber paylaşıp, üzerine yorum yapıyorum.. Şu en son yaşadığım Gerets faciası ayrı bir olay :) onunla karşılaştırılmasın bu..