Pazar, Mayıs 04, 2008

Son Sözümüz FENERBAHÇE!


İlk Efsane Maraton'da görmüştüm bunu..Çok güzel hakkaten. Bu yazıyı okuyup, hala maça gelme konusunda kararsız olan varsa..Kesinlikle bu maça gelmelisin. Hep destek tam destek sözü haybeye söylenmesin. Biz bu takımı kupaları için sevmedik.. Galibiyetler coşkumuzu, mağlubiyetler desteğimizi arttırır, dedik..Bunu da boşuna söylemedik. Bu takım belki geçen hafta şampiyonluğu kaybetti ama onlar aynı zaman da, bu taraftara hayal edemeyeceği mutlulukları yaşattı..

Bu sezonun son iç saha maçında tribünde ol.. Tribünde desteğini esirgeme. Sen olmadan bir kişi eksiğiz çünkü..

Son sözümüz FENERBAHÇE...

10 comments:

Ömer dedi ki...

http://img381.imageshack.us/img381/8480/mahkumfz0.jpg

Benziyormus

Adsız dedi ki...

woww !!

ortega kusura bakma ama bu blogdan fotoğraf almamak için çok uğraşmıstım..maalesef bunu almazsam kendimden şüphe ederim , süper bir foto...

yukarıdaki arkadaşa da...

fenerbahçe cumhuriyeti ortalıkta yoksa, türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur a.k. fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz a.k."

gkhngnyhn dedi ki...

yazlık atkıyı sırta atmak da ayrı tabi :D ama kompozisyon iyi.

le saux dedi ki...

Oradaydık, seneye kaldığımız yerden devam edeceğiz, orada olacağız..

gkhngnyhn dedi ki...

ömer,
bence bu daha çok benziyormuş :)

http://img144.imageshack.us/img144/48/tvoz114ff60rh5.jpg

Adsız dedi ki...

Bu resimi hangi siteden aldığınızı çok iyi biliyorsunuz ve resimin kaynağını neden göstermiyorsunuz ?

Adsız dedi ki...

Bu resimler Mustafa ÖZER'e Aittir Lütfen Sitenin Kaynağını belirtin yada resmi silin. O resim gerçek ve orjinaldir.

Ortega dedi ki...

Resim değil fotoğraf.Önce bunu bir netliğe kavuşturalım. Gelelim dediğiniz şeye; birincisi fotoğrafı çeken benim demedim yazıda..İkinci olarak da benim bu fotoyu gördüğüm yer Efsane Maraton Blogudur..Zaten yazıda da belirtmişiz bu durumu. O sayfaya yönlendirme yapmışız. Orada da Mustafa Özer'in adı yazılmış.

Buna rağmen (ç)alıntı muamelesi yapılmışsa, diyecek bir şeyim yok.. Gazeteci değilim, meslek ilkelerine uyma yemini etmedim. Mümkün mertebe alıntı yaptığım şeyleri yazılarımda belirtiyorum. Burada Efsane Maraton Blogundan alıntı yaptığımı belirtmem yeterlidir diye düşünmüştüm.

Neyse, nihayetinde belirtmek gerek fotonun altına..Haklısınız. Uyarı için teşekkürler

Adsız dedi ki...

Göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederin. Resim diye belirtsemde biran kızgınlıktır. Ayrıca ben o fotoğraf'ı çekenin kardeşiyim. Benimde bir çok hit sitem var ama alıntılarımda her nereden alırsam alayım mutlaka kaynak belirtirim. Size ağabeyimin sitesini gezmenizi tavsiye ederim. www.mustafaozer.org bu sitede birbirinden güzel resimleri bulacağınızı tahmin ediyorum.. Emeğe saygı göstermek büyüklüktür. Bazende olsa gözden kaçabilir ama yinede kaynak için sizlere çok teşekkür ederim. H.OZER

Adsız dedi ki...

Teşekkür yorumum geldimi tam emin değilim ama inşallah gelmiştir gelmemişse tekrar yazacağım..
Saygılar