Çarşamba, Mayıs 14, 2008

Rıdvan Dilmen #2

Sürekli "Tekrar o sahaya dönmek isterim" diyosun, "Alex'le birlikte oynasam, coşardım" diyosun..Keşke dönsen..keşke.. Şu sıralar Fenerbahçeli olan topçulara öyle çok ihtiyacımız var ki..

Sen sahada ol yeter..biz tribünden, topu ayağına her alışında, senin yerine "gol olur" deriz.

2 comments:

Ortega dedi ki...

Son gelen 3 yorumu nasıl becerdimse artık yayımlamak yerine, reddetmeyi seçmişim.. O esnada bir rapor hazırladığımdan olsa gerek. Bu 3 arkadaştan da özür diliyorum. Geri almayı denedim ama beceremedim. En iyisi, gelen yorumları buraya aktarmak dedim.. Tekrardan özür diliyorum..

Aşağıdaki yorum bu yazı için yapılmıştır..

arkadaşlarım benimle dalga geçiyo ama bir süredir büyük boy bi rıdvan dilmen posteri arıyorum evimin en nadide köşesine asmak için. ama değil büyük boy küçük boy bi poster bile bulamadım. (four four two vermişti ama aradığım o tarz değil, bu posttaki gibi maç içinde çekilmiş bi foto) feneriumun en büyük eksikliği budur bence. efsane futbolcularımızın kaliteli posterlerini satmalı fenerium.

çocukluğum boyunca hep rıdvan bu sene düzelecek beklentisiyle yaşadım ama o her seferinde bi kaç maç oynayıp yine sakatlandı. türk futbol tarihinde kendine en yazık etmiş futbolcudur bence.

edi vedır

pascal dedi ki...

bir ara teknik direktör olarak gelmişti sanırım.kaç gün kalmıştı yakımın başında ya da kaç saat mı desek...hatırlayamadım da