Cuma, Mayıs 02, 2008

Geri Dön Henry

Barça'da bekleneni bir türlü veremeyen, ve aslında beklediğini de bulamayan Henry için eski bir dost "geri dön" çağrısı yapmakta. Kolo Toure sürekli Henry'le görüşüp, onu geri dönmesi için ikna etmeye çalışıyor ve bunu başaracağına da inanıyormuş.

Henry gittikten sonra Arsenal'in genç yeteneklerinin rahatladığı ve daha iyi top oynamaya başladıkları ifade edilmişti bu sene. Takım ve taraftar böylesine efsane olmuş bir topçunun geri dönmesini her zaman ister. Memleketten benzer geri dönüşlere baktığımızda genelde hikayenin ikinci yarısının pek olumlu devam etmediğini görüyoruz. Gerçi Henry'in ağzından geri dönüyorum kelamı çıkmış değil henüz. Bizimkisi tamamen rivayet üzerine ahkam kesmek..biraz abesle iştigal tadında, biraz da israf-ı kelam modunda işte..

Rijkaard'ın olası gidişiyle boşalan koltuğa, Henry'e gaz verebilecek biri oturursa, Fransız golcü tekrar eski formuna kavuşur tabii ki..Eto'o, Messi, Henry gibi isimlerden oluşan bir forvet hattının Avrupa'yı sallaması gerek..Mantık bunu söyler.

4 comments:

Adsız dedi ki...

henry neden gönderildi ? eduardo , walcott , van persie daha çok sahada kalsın diye ,arsenal henryi satınca dünyaca ünlü bür forvet alamazmıydı tabiki alabilirdi ama adamların mantalitesi farklı , arsen wenger denen adam tam bir nesil manyağı eski nesli kapatıp yeni nesil açmaya bu kadar meraklı başka bir adam daha varmıdır acaba ? o yüzden toure bence pek uğraşmasın derim ben , hem henry gibi daha kimler gitti buradan hiç biri dönmedi viera,overmars,ljungberg,pires...eğer dönselerdi bugün fabregas,diaby,sagna,clichy,bendtner gibi isimleri kimse bilmiyor olurdu.

Othello dedi ki...

Biz iyiyiz Adebayorla. Henry de eninde sonunda Barca'da basarili olacaktir.

muhder dedi ki...

kalbim arsenalde demişti geçenlerde ancak döneceğini zannetmiyorum. 30 yaş ve üstü adamları takımda pek barındırmayan wenger geri çağırmaz. ancak henry barca kulubesinde çürüdükçe benim içim acıyor burada.

efecantekin dedi ki...

bana kalırsa henry, tim duncan'ın futbolcu versiyonu.nedense bana hep öyle geldi yıllarca..

başaraılı olmayı fazlasıyla hakeden bir futbolcu.eğer karşıyaka'ya gelmejk isterse, şartlarda anlaşırsak nedne olmasın?