Cuma, Mayıs 02, 2008

Bir Fenerbahçelinin Aşkla İmtihanı

Başlığa bakıp aldanmayın. Kendi özel hayatımı anlatmayacağım bu yazıda tabii ki.. 2 Süper Film Birden ve Plajda filmlerinden hatırladığımız Murat Şeker'in yeni projesinden bahsediyorum. Romantik-Komedi tarzında olacak bu filmde Tolgahan Sayışman ve Gamze Özçelik oynayacak.Filmde ayrıca Ali Erkazan,Suzan Aksoy, Ayten Uncuoğlu ve Yasemin Öztürk de olacakmış. Sinema.com'un haberine göre; filmde Sarp Apak,Erhan Emre,Feridun Düzağaç ve Murat Akkoyunlu gibi tanınmış simalar da var.

9 Haziran'da çekimlerine başlanacak filmin konusu ise özet geçmek gerekse, Tolgahan Sayışman fanatik bir Fenerbahçe taraftarını oynarken, Gamze Özçelik ise onun aşık olduğu aşka küsmüş işkolik bir iş kadınını canlandıracakmış.

Neden mi "Bir Fenerbahçelinin Aşkla İmtihanı" ? Fenerbahçe demek aşk demek..Aşk, Fenerbahçe demek de ondan..

2 comments:

Adsız dedi ki...

Güzel bir haber. Aslında tam da anlayamadım. Yani esas olarak Fenerbahçe'yi işleyen bir film mi yoksa Fenerbahçe'den teğet mi geçiyor? Bunu izleyince görürüz elbette. Ama film iyi de kötü de olsa güzel bir haber. Çünkü bu filmlerin artması lazım. "Takım Böyle Tutulur" bana göre bir faciaydı ama yapılmış olması bile önemli bana göre. Çünkü buradan çıkacak çok fazla hikaye var. Konu olarak, tür olarak birbirinden farklı bir dolu film yapılabilir. bu yüzden ne olursa olsun desteklenmeli bu tip projeler.

Unknown dedi ki...

Murat abi sıkı bir Fenerlidir. İyi bir film çıkacağından, en azından yansıtılmaya çalışılacak duyguların samimi bir yönetmenin elinden geleceğinden şüpheniz olmasın.