Pazar, Nisan 13, 2008

Ankaraspor 2 Fenerbahçe 2

Puan kaybında en büyük suç Zico'da ne yazık ki..Takımın bu kadar laubali davranıyorsa, teknik adam olarak düşüneceksin bu durumu. Fark atıyosundur, o zaman penaltıcın atmaz, bir başka oyuncun topun başına geçebilir ama burada Kezman'ın vuracağını gördüğü halde ses çıkarmadı Zico ve bu da pahalıya mal oldu.

Yine de 90+ bilmem kaçta gol yenir mi? O topa orada vurdurtmayacaksın..Büyük takımsan vurdurtmayacaksın..Nasıl derbilerde, İnter, Sevilla, Chelsea maçlarında aşırı konsantre oluyorsan, bu maçta da aynı ciddiyeti takınacaksın.. Büyük takımsan, büyük takım gibi oynayacaksın arkadaş..Yoksa böyle sorumsuzluk sebebiyle puan kaybetmeye devam edersin.

2 comments:

alperensaylar dedi ki...

http://antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=9626

muhder dedi ki...

yapmayın gözünüzü seveyim ziconun suçu değil kezmanın yaptığı dengesizliktir asıl sorun. eğer takım 90+5te gol yemişse suç onu yiyen oyunculardadır. maç sonu zico "topu ileride tutun" dediğini söyledi. e takım tutmuyorsa zico ne yapsın. serdar son dakikada topu rakip kaleciye atıyorsa böyle olur işte. penaltıyı alex atacaktı ancak doğumgününde olan kezman geldi ben atacam dedi. ben bu adama artık uyuz bile olamıyorum. alex varken kim nasıl penaltı atmak ister. dengesiz herif işte. zico bununla ilgili de açıklamayı yaptı zaten. bence zicoda çok fazla hata yok.baş sorumlusu kezman olmak üzere son dakikalarda top tutamayan takımdır suçlu olan. tek beraberlik hakkımızı kullanmış olduk. ankarasporu yenebilir miyiz bilmem ama gsyi kesin yeneriz demiştim daha önce. bu takım motive çıktı mı bu civarlarda yenemeyeceği takım yok. denizli-gs-gb maçlarını alıp şampiyon olmak lazım. denizli maçı çok kritik üstelik alex kart sınırında. ulan kezman ne adamsın, ne ilginç bir adamsın lan kezman!