Cuma, Aralık 07, 2007

Filip Holosko


Turkcell -fevkalade- Süper ligimizin en ümit vaad eden forveti belki de Filip Holosko. Genç yaşı, sürati, futboluna sürekli bir şeyler eklemesi falan.. Geçenlerde Beşiktaş formalı bir fotoğrafı düşmüştü medyaya, Manisaspor kulübü "çocuğu kandırmışlar" diye bir açıklama yaptı, biz de yedik bunu tabii. Avrupa'dan bir çok takip edeni var, bunların arasında Juve'nin de olduğunu söyleyelim. Fanatik'in haberi doğruysa, en son Charlton Athletic kesenin ağzını açmış..

Türkiye'de daha fazla kalacağını sanmıyorum. Avrupa Şampiyonası elemelerinde Slovakya milli takım formasıyla hatırı sayılır bir performans ortaya koydu, ee tabi bu durum Avrupalı menajerlerin gözünden kaçmadı.

Beşiktaş'ın elinde çikolata ve çiçeklerle gittiği ilk transfer görüşmesinde 4 milyon avro peşin isterük diyen Manisaspor yönetimi, oyuncuyu el atından Avrupa'ya pazarlama derdinde. Tabii aynı zamanda ülke içindeki piyasayı da kızıştırmaya devam ediyorlar. Sıra geldi Fenerbahçe'ye, Zaten Fener'in adının zikredilmesiyle birlikte, kafadan 1 milyon artar bu rakam. Tüm bunları geçtim de, Holosko sarı-lacivert formayla coşar/coşturur. Kendisini defalarca çıplak gözle (çok severim bu tabiri) izleyen biri olarak, bu kadar net konuşuyorum..

Yönetim uyuma! sen de artık...
İmza: El Burrito

0 comments: