Pazartesi, Kasım 05, 2007

Lafı ağzımdan aldın başkan!

"Bugün 3 puanımız gasp edildi. Böyle bir hakem görmedim. Ligde hakemlerin yönetiminden herkes huzursuz. Eğer bu Federasyon, bu Merkez Hakem Kurulu ve bu hakemler bu işi yapamıyorlarsa, siktirip gitsinler. Yeter artık, her maç aynı şeyi yaşıyoruz''

Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl, Galatasaray'la oynadıkları ve 1-1 berabere biten maçın ardından, yedikleri ofsayt kokan golün üstüne bu yorumu yapmış..Lafı ağzımdan aldın başkan.. Bu Federasyon ve bu merkez hakem kuruluna söylencek en güzel söz budur..

3 comments:

Adsız dedi ki...

bir alttaki yazın içinde geçerli değil mi bu söylediğin :)

gkhngnyhn dedi ki...

tam da mösyönün dediğini yazmaya girmiştim , bir üstteki için de geçerli olsa gerek..

kendi pisliklerinizi temizlemeden yöneticilerinizle beraber bir galatasaray saldırısı başlattınız ki gidiyor. galatasaray aradan sıvışıyor biz birbirimiz yerken demek , tam da huxley'nin dediği gibi okları bir tarafa çekmektir. ki bu lütfen huxley'e cevap olarak anlaşılmasın , alıntı yaptım sadece.

galatasaray taraftarı ve oyuncuları çıkıp evet gol ofsayttı derken , hiç bir fblinin çıkıp ya evet beşiktaşlılar haklı dediğini göremedim ben.

bizim lisede verilen eğitim susmak gereken yeri bilmek olabilir, bilemem, ama sizin lisenin eğitiminde ağlamak gereken yerlerin öğretildiğinden eminim.

gkhngnyhn dedi ki...

ha bir de belirteyim ki , yöneticilerinizin ve huxley'nin aştığı , galatasaray-beşiktaş dostluğuna dönüşmesin yazdıklarımın nedeni.

kendisini sütten çıkma ak kaşığa dönüştürüp , okları galatasaray'a yöneltenler fenerbahçeliler olduğu için yorum yapma gereği duydum. keza td'de bile bu konuyla ilgili yorum yapmadım.