Pazartesi, Kasım 05, 2007

Bence budur!

Yıllardır aklımda cümlelerini kurduğum ama bir türlü makul ifadelerle kağıda dökemediğim şeyleri, Tribün Dergi kullanıcılarından "huxley" çok güzel özetlemiş.. Bence bunun üstüne yorum yapmaya gerek yok, ama illa ben yazarım, karşı çıktığım noktalar var diyen olursa, aşağıdan yorum kısmına yazabilirsiniz tabii..

---

Galatasaray camiasi cok akilli ve zeki..Yoneticilerinden, taraftarina kadar..Biz hepimiz ayniyiz diyoruz ya..Aslinda bazi konularda cok farkliyiz...Her camianin belli basli degismeyen karakteristikleri var...Neyse GS'nin de karakteristigi lobiciligi masa basi islerini cok iyi becermesi..Bizim AY "sampiyonluklarin sadece sahada kazanilmadigini ogrendim" dediginde bile mesaj alinmadi.Herkes AY'a yuklendi,GS'liler dahil..Orada gosterilen adres verilmek istenen mesaj algilanmak istenmedi..Ergun Gursoy'un Malatya'ya yolladigi arabalar ne kadar konusuldu bu ulkede..GS o kadar zeki insanlar tarafindan yonetiliyor ki, an fazla zarar goren iki camia bile gerektiginde GS ile beraber olup FB'ye karsi cephe alabiliyor..Lise'den itibaren bu isler iyi ogretiliyor yoneticilere..Trabzon'dakilerin ikinci takimi hep GS'dir..Bizden nefret ederler, tamam..GS'yi neredeyse ciceklerle karsilarlar...GS de her firsatini buldugunda TS'yi tokatlar, sampiyonluktan eder...Nedense TS'nin hic sesi cikmaz...Turkiye'ye serefli ikincilik tanimini sokan iki takim vardir...Birincisi malum ikinci olan BJK'dir..Bu yillarda sampiyon olan takim sizce hangisidir? Tabii ki GS...Bunlari cabuk unutan balik hafizali yoneticilerimiz ne yaparlar, GS ile ortak pankart yapip Fener'e karsi cephe alirlar...Besiktas GS macinda katledilir, Besiktas'in sesi cikmaz...Fenerbahce macinda hata olup olmadigi tartisilan calinmis bir duduk uzerinden ligden cekilirler...Tum oklar Fenerbahce uzerine cevrilirken sevgili GS de son dakika penaltilarla, ofsaytlarla inceden mali goturur...Bizim hatamiz nedir? AY geldikten sonra oyunu Cimbomun kurallariyla oynamaya baslamak, hatta daha iyi bir sekilde..Cibanin basi bellidir, uyanik olun biraz yahu..

1 comments:

Flying Dutchman dedi ki...

Katılmadığımı belirteyim bu yoruma ama yorum alanı antiteze yetmez. Seninle başka ortamda tartışmak üzere.

Kısaca söyleyeyim bu Leviathan futbol kültürümüzce beslendi büyütüldü ama tek besleyen ya da onu doğuran Galatasaray değil. Daha doğrusu hiç kimse değil. Herkes