Pazar, Kasım 04, 2007

Çekilin aradan o zaman, kalalım Cimbomla başbaşa!


Mühim olan netice diyorlar, o zaman maç hakkında fazla konuşmaya gerek yok. Bir gol fazla atınca kazanıyosun zaten..Delgado da bunu söyledi maçtan sonra.

Gelelim "çekiliyoruz, yan basıyoruz, 2 ileri 1 geri yürüyoruz" olayına. Geçtiğimiz sene Türkiye kupası maçında bizim yönetimin benzer ağlaklıklarına gülenler, taşşak geçenler..bu sefer daha da abartı bir biçimde mızmızlanıyorlar. Belki de tek derdi Fenerbahçe'yi yenmek olan bazı basiretsiz yöneticilerin bu tarz konuşmaları normal karşılanmalı ama insan yazıktır demeden geçemiyor. 100 yıllık Fenerbahçe camiası Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu ve Şekip Mosturoğlu gibi basiretsiz insanların laflarıyla hareket edemez demiştik geçen sene; şimdi de aynısını söylemek gerek. 100 yılı devirmiş bir başka takım olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Yıldırım Demiören ve Sinan Engin gibi kişiliksiz isimlerin oyuncağı mı olmalı? Gidiyoruz, geliyoruz, çekiliyoruz..önde basıyoruz.. Nedir bu yahu? Son dakika o pozisyon olmasaydı, ne olacaktı peki? ya da Bobo ve Batuhan topu o çerçevenin içine atabilseydi? Her şey güllük gülistanlık mı olacaktı? Affan Keçeci ve İsmet Arzuman sütten çıkma ak kaşıklar olarak mı kalacaktı? Ayrıca, 2 gün önce İsmet Arzuman "cici" iken, noldu da birden "tu..kaka" oldu.. ve şimdi de istifa etmesi gerekiyor? Çok garip hakkaten. Koskoca camiaların düştüğü duruma bak arkadaş.. Gs'de durum çok mu farklı? Orada da Adnan Polat var malum..

Neyse..başlık da gibi diyorum ben de... çekilin madem aradan, kalalım Cimbomla başbaşa..




4 comments:

Adsız dedi ki...

ya bırakın bu i$leri.

Adsız dedi ki...

sinan engin ve demirörene ben de kılım.. kaç yıllık Beşiktaş duruşunun içine ettiler.. nerde seba dönemi..insanlar artık Beşiktaş yönetimine antipatiyle bakıyorlar.. benim derdim budur, yemişim derbisini, 3 puanını..

ahmet dursun, seba gitsin diye bağırdığım günlere lanet olsun..hatta öyle bağıran gırtlağımı...

gkhngnyhn dedi ki...

Belki geçen sene kulübe yağdırdığınız faksların , "istemiyoruz şampiyonluğu" diye koyduğunuz sözde postaların dışa vurumu bu "ligden çekilme" ile dalga geçmek , ama yazıdaki gibi halamın bıyığı olsaydı da beşiktaş'ın değil fener'in son dakikada beraberlik golü iptal olsaydı aynı şekilde , artık sıradaki fenerbahçe maçını kaç kamerayla izlerdik , kaç maça daha paf takımla çıkar , kaç sene daha ligden çekilir , ne çeşitli hakaretler yağdırır , canlı yayında yorumcu haşlardınız.

Ömer dedi ki...

e cekilelim diyorum ben de aradan.
biz lider olalim,siz ikincilik icin cimbomla basbasa kalin.
e anlastik iste..ulan bu kadar kolaymis megerse,yillardir birbirimizi yiyoruz. haha