Pazartesi, Ağustos 13, 2007

Sinan Engin : Her takıma lazım(!)


Birkaç "post" önce Çarşı'nın, Sinan Engin'e karşı olan hissiyatını gösteren pankart fotolarını koymuştum. Çevremde Sinan Engin'in tekrardan göreve gelişini olumlu karşılayan bir tane Beşiktaşlıya rastlamadım arkadaş. Bu adam etkili biri, yalan değil. Saha dışı bağlantılarını duymayan yok. Yıldırım Demirören ve Sinan Engin birlikteliği, Beşiktaş'ı daha da antipatik yapıyor, lakin şampiyon da yapabilir bu detay. Bunu es geçmemek lazım (anladın sen onu..)

Neyse efendim, bugün Beşiktaş Genel Sekteri Kenan Öner'in konuyla alakalı cümleleri dikkatimi çekti diyeyim size. Siyah-Beyazlı taraftarların genel menajer Sinan Engin'e gösterdiği tepkinin büyütülmemesi gerektiğini ve iyi bir Sinan Engin'in takıma katkılarının olacağını söyledi.

Koyulaştırdığım kısıma dikkat. "İyi bir Sinan Engin'in takıma katkıları olacaktır" dedi yani. Sanki yeni transfer edilen bir oyuncudan ya da takımda daha önceden barınan ama sonradan bir ayrılık yaşayan, nihayetinde tekrardan takıma kazandırılan eski bir oyuncudan bahseder gibi.. Hayli garipsedim bu lafı. "İyi bir Sinan Engin" nasıl oluyor acaba? Yedek kulübübesinden sahaya inip, sağ kanattan yapılan ortaya Hakan Şükür misali havada asılı kalmanın ardından sağlam bir kafa kor mu misal? Kendi açtığı ortaya, yine kendi vurup gol atar mı ya da? Eğer "iyi bir Sinan Engin"den kasıt buysa, her takıma lazım derim böyle adamlar.

Yönetim uyuma. Sinan Engin= Her takıma lazım(mış). Hemen el atın olaya..

0 comments: