Pazartesi, Şubat 13, 2012

Sinema Dünyasından Haberler #13


* Beşinci Resident Evil filmi Resident Evil: Retribution'dan bir banner ve poster yayınlandı. Filmin vizyon tarihi 14 Eylül 2012.

* Terminator 5'in yönetmeni Justin Lin, filmin hazırlıklarına Fast Six'in ardından başlayacağını, filmin "James Cameron'ın amaçladığı gibi R(18 yaş) sınırlamasıyla vizyona gireceğini" açıklamış.

 * Yönetmenliğini Marc Webb'in üstlendiği, başrolde Tobey Maguire yerine Andrew Garfield'ı izleyeceğimiz dördüncü Örümcek Adam filmi The Amazing Spider-Man'den ikinci fragman yayınlandı.

   

 * Elizabeth Banks, Charlie Kaufman'ın yeni filmi Frank or Francis'in kadrosuna katıldı. Steve Carell, Jack Black, Nicolas Cage, Kate Winslet, Catherine Keener ve Kevin Kline'ın da rol alacağı filmin vizyon tarihi ise karambollerde.

* Tarantino'nun sekizinci filmi Django Unchained'de başlıca rollerde Jamie Foxx, Christoph Waltz, Kerry Washington, Joseph Gordon-Levitt, Sacha Baron Cohen ve Samuel L. Jackson var. Ve film 2012 sonunda vizyona girecek.

 * Komedyen Will Ferrell, Flamingo Thief filminde yine dram performansı ortaya koyacak (Melinda and Melinda'dan sonra bir kez daha).

 * Yazar Ahmet Ümit'in aynı adlı romanından uyarlanan Bir Ses Böler Geceyi filmi martta sinemalarda. Yönetmen koltuğunda Ersan Aysever var.

* Prenses Diana biyografisinde başrol değişti. Yeni prenses Naomi Watts.

0 comments: