Cuma, Ocak 14, 2011

Yeni Malatyaspor 2 Fenerbahçe 1


Kulübümüzün Düzce’nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası’nda yaptırdığı tesislerin inşaası büyük bir hızla sürerken, Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz, Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinden oluşan heyete ve basın mensuplarına tesisleri gezdirdi.

Geziye, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın yanı sıra, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Yönetim Kurulu üyelerimizden Ömer Temelli, Kulüp Müdürümüz Serkan Acar, Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu, eski futbolcumuz Selçuk Yula, Kurumsal İletişim Direktörümüz Mehmet Sümer ve bazı gazetelerin spor müdürleri de katıldı.

Katılımcılara tesisleri gezdiren Başkanımız Aziz Yıldırım, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

"Mükemmel bir tesis"

Gezinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener tesisleri çok beğendiğini belirterek, diğer kulüplerin de bu tür yatırımlar yapması gerektiğini söyledi.

Tesisin bulunduğu Topuk Yaylası’nı çok etkileyici, doğa harikası bir yer olarak nitelendiren TFF Başkanı Mahmut Özgener , "Mühim olan böyle güzel yerleri bulabilmek ve değerlendirebilmek. Böyle bir yerde, böyle bir tesisi yapmayı düşünmek iyi bir vizyon. Dolayısıyla Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Bey ve yönetim kurulu üyelerini hakikatten kutluyorum. Sadece futbolun değil Türk sporunun faydalanabileceği mükemmel bir tesis yapma aşamasındalar. Aziz Bey’in bana söylediği kadarıyla Mayıs ayında tamamlanacak. Yeni sezon öncesi de kulübün ve Türk takımlarının faydalanabileceği bir tesis haline gelecek. Doğa harikası bir yer. Konum olarak çok avantajlı bir konumda. Her yönüyle çok avantajlı bir yer. Buraya baktığınızda alan büyüklüğü olarak da çok ideal. Yapılanlara baktığımızda o da harika" dedi.

Gezi, yapılan mangal ziyafetinin ardından sona erdi.

9 comments:

mcD dedi ki...

bu maç için yazılabilecek en güzel maç yazısını yazmışsın ortega

Ortega dedi ki...

"Mayıslar sizin, topuklar bizim..." yeni sözümüz bu olsun.

kuzen larry dedi ki...

kusura bakma ama saçmalamışsın bence. yapılan çok güzel bir işi malatya yenilgisiyle yan yana koymak...bu yenilgi üzerinden yapılan işi küçük görmek...bilmiyorum ne denebilir... aziz yıldırım ı sevmeyebilirsin tabi ama bu yaptığın çok büyük bir haksızlık olmuş.

Prometheus dedi ki...

Devrim sürüyor:)

Adsız dedi ki...

puhaha, bugün de fbtv'de bayan voleybol takımının volley bergamo galibiyetini verirler bütün gün artık ekranda.

Jackie Brown dedi ki...

Açık konuşmak gerekirse benim gözümde bu yönetimin en ufak bir şeyden sonra bizim UEFA kupamız var diyen Galatasaraylı'dan farkı kalmadı.

varol döken dedi ki...

tek kahrımız bu olsun...

Adsız dedi ki...

tebrik ediyorum.bundan daha iyi bir özet olamazdı.

Adsız dedi ki...

tebrik ediyorum.bundan daha iyi bir özet olamazdı.