Çarşamba, Ocak 26, 2011

Fenerbahçe Gündemi #2

* Euroleague'de son 16'ya kalan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, ilk maçında geçen senenin finalisti Olympiakos'u deplasmanda devirdikten sonra, gruptaki ikinci maçını yarın Valencia ile oynayacak. Biletler tükenmiş durumda. Umarım seyircinin de desteğiyle güzel bir sonuç alıp, 2'de 2 yaparak yolumuza devam ederiz. Bu arada Türkiye Ligi'nde de basket takımımız lider durumda.

* FIBA Kadınlar Euroleague B Grubu’nu zirvede tamamlayan Fenerbahçe (namağlup, ve Euroleague lideri olarak tabii), bir üst turda Galatasaray'la eşleşti. Blogun takipçileri hatırlar; Penny Taylor'ın takımdan ayrılmasıyla buraya "bir müddet bu takımı takip etmemeye karar verdim" yazmıştım ama böyle bir eşleşmeyi gördükten sonra, insan bu kararından vazcaymalı. Kaç kere Euroleague'de Galatasaray'la eşleşirsiniz ki? Basket takımımız Türkiye Ligi'nde de lider konumda ve bugün Caferağa'da oynanan 14. hafta maçında Samsun Basket'i 85-67 mağlup etti.

* Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Erkekler Türkiye Kupası 2. Etap 2. Tur ilk maçında, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan maçta Sivas 4 Eylül Belediye’yi 3-0 yendi. Ligde ise takımımız 4. sırada.

* Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'ne ev sahipliği yapacak. Belki hala duymayan olmuştur diye bu bilgiyi verelim evvela. Sonra da bugün Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan 5. hafta erteleme maçında Nilüfer Belediyesi'ni 3-0 yendiğimizi yazalım. Takım ligde şu an 2. sırada.

* T.F.F Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı Akademi Ligi maçında, Galatasaray'ı 3-0 hükmen mağlup saydı.

* Gebze’de düzenlenen Türkiye Kadınlar Boks Şampiyonası’nın 5. gününde ringe çıkan Fenerbahçeli 8 boksörden, 6’sı finale yükseldi.

* Kadın Basket Takımı oyuncularından Anna Vajda ile karşılıklı sözleşme feshedildiği haberi kulüp resmi sitesinden duyuruldu. Eski oyuncularımızdan Tammy Sutton-Brown'la da yeniden anlaşıldı.

* Ve son olarak Penny Taylor'ın doping kontrolünden temiz çıktığını, test sonucunun "negatif" olduğunu duyuralım.




1 comments:

Adsız dedi ki...

Fenerim benim be

www.oyundak.net