Çarşamba, Aralık 08, 2010

İmdat Polis!

"Polis İmdat" için 155'i arıyoruz, peki ya "İmdat Polis!" için nereyi arayacağız?

6 comments:

Adsız dedi ki...

hamileymis hamileysen ne isin var orada, polis sucsuz dimi , ana avrat küfür et polis haksız , tekme tokat polise dal polis sucsuz , ögrenci hep haklı millet vekiline 100 tane yumurta atarlar sonra demokrasi ararlar bla bla ,

azapaza dedi ki...

bu adsız vallahi ben değilim ama tamamen katılıyorum.hamile bir insan çocuğundan vazgeçecek kadar çıldırmış da eyleme gidecek neyle karşışabilr daha 19 yaşında allahını seversen,eskişehirden kalkıp istanbula başbakana yumurta atıp küfür etmeye gitmeyi neyle izah edeceğiz.o çocuk doğsaydı çocuğuna bu rezillikleri mi anlatacaktı.katil polis değildir bizzat anasıdır maalesef.

Antidoto dedi ki...

Ortega yeni trollün hayırlı olsun kardeşim..Bak bu da adsızlardan. Dümbük adını da yazamamış oraya. Polis radyonu kapa, sağdan sağdan uza sen koçum burdan. Bilmediğin konular hakkında da kelam etme tamam mı adsızcığım??

lions dedi ki...

bu ulke polis ulkesi oluyor zaten askeri devre dısı bırakıp akp polis ordusu kuruyor bu net

sayerlack dedi ki...

İstanbul'dan Mavi marmara gemisiyle yola çocukları bebeleriyle çıkanlarda aynı.Çocuklarını araplara feda etmek nasıl bir şey Allahım.Sen öl sonra İsrailden üç kuruş tazminat koparmaya çalış.Katil İsrail değil bizzat Hükümettir!.O gemi ile protesto hakkını kullananlardır.

Adsız dedi ki...

adım can soyadım karaca ayrıca trol vs vs sözlüklerde takılan abazan liseli tayfalardan oldugun hitap seklindede belli oluyor 19 yasındasın hamilesin eylemdesin celıskıyı kes , polis emir alır aldıgı 1 bucuk bılemedın 2 mılyar para cuvaldızı kendinede batır sen polis olsan sende vurucaksın emir bu, eylemdeysen dayagı yersin bu bütün ülkelerde gecerli tabi ergen tayfalara yazıyorum orasıda var

Can KARACA

tmmı andidoto cugum